Sohbet Telefon karbonfiber kaplama

Diagnomed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
8
bu durumda kaplama üzerine silikon kılıf şart
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Eski cihazıma yapmıştım Mi 8 SE
Kaplamayı kılıf kullanmamak için düşünüyorum, kılıf gerekirse eğer yapmanın bir anlamı kalmaz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben öyle biliyorum
Fiyat uygun olduğu için denenebilir, olmadı sökülüp atılır, ama önemli olan çıkarıldığında telefon yüzeyine zarar vermemek, onu merak ediyordum.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
karbonfiber esnek değil diye biliyorum. bu kaplama plastik yapışkan kaplama değil mi? ilk çıktığında heralde tek tip karbon fiber tarzı bi görünümü vardı bunların.

Diagnomed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
8
karbonfiber esnek değil diye biliyorum. bu kaplama plastik yapışkan kaplama değil mi? ilk çıktığında heralde tek tip karbon fiber tarzı bi görünümü vardı bunların.
Oto aksesuarcıya sormuştum, kendi telefonuna yapmış ama çıkarınca telefonda iz vs kaldı demişti, acaba ürün kalitesi ile mi ilgilidir yoksa benzer tüm ürünlerde böyle midir emin olamadım ben de.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Oto aksesuarcıya sormuştum, kendi telefonuna yapmış ama çıkarınca telefonda iz vs kaldı demişti, acaba ürün kalitesi ile mi ilgilidir yoksa benzer tüm ürünlerde böyle midir emin olamadım ben de.
telefonu bu tarz kaplamalarla kullanmak pek mantıklı olmaz. düşme durumunda darbeye karşı korumaz kılıf gerekir. kılıf kullanacak olduktan sonrada kaplamanın güzelliği kalmaz :)

Üst Alt