Yardım Telefon Kaplama Hakkında

seco.can.can44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Rom Stable
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba arkadaşlar bi tanıdığım cihazını komple kaplatmış internette bakındım bi çok sitede var satılıyor bende redmi note 7 kullanıyorum ve elimden düşmesi sonucu power tuşu çıktı sert bi kılıfla kullanmak zorundayım tuş kaybolmasın diye cihaz garantili değil kocaeli derince de oturuyorum izmit ve civarında telefon kaplayan yer varmıdır tavsiye edecebileceğiniz komple kaplayınca tuşları vs heryeri kaplanıyor videolarını izledim tam işimi görcek gibi ama elden yaptırmam şuan daha uygun görünüyor o sebepten yardımlarınızı bekliyorum

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Hocam öncelikle geçmiş olsun power tuşun çıkması şanssızlık gibi görünsede, ekranınız kırılmadığı için şanslısınız aslında..
Kaplama ile ilgili olarak çok yaygın olan paps cover var (YouTube yada Instagram da araştırın bir çok video var) kendiniz evde bile kaplayabilirsiniz ancak bu kaplamalar ses açma kısma ve power tuşlarının üzerini kaplamaz bilginize..

Oyla:

seco.can.can44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Hocam öncelikle geçmiş olsun power tuşun çıkması şanssızlık gibi görünsede, ekranınız kırılmadığı için şanslısınız aslında..
Kaplama ile ilgili olarak çok yaygın olan paps cover var (YouTube yada Instagram da araştırın bir çok video var) kendiniz evde bile kaplayabilirsiniz ancak bu kaplamalar ses açma kısma ve power tuşlarının üzerini kaplamaz bilginize..
fiber kaplama buldum tam kapatıyor kılıf gibi 49 tl ye de hocam kendim beceemeyip ziyan ederim telefomcu da ondan alınmayan bi ürününden para alacak .çifte masraf olmasın diye elden yapan yer arıyorum

Oyla:

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
fiber kaplama buldum tam kapatıyor kılıf gibi 49 tl ye de hocam kendim beceemeyip ziyan ederim telefomcu da ondan alınmayan bi ürününden para alacak .çifte masraf olmasın diye elden yapan yer arıyorum
AVM tarzı yerlere bakın hocam standlarda 360 kaplama yapan firmalar var ama power tuşu kaplar mı bilmiyorum..

Oyla:
Üst Alt