Yardım Telefon kapandı ve açılmadı

erensuadiye

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
efcknd
Cihazım
poco m3
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.04 eu rom
Telefon Modeli
Poco M3
Bootloader Kilidi
Açık
kardeşler şimdi telefonda oyun oynuyordum şarj bitti sonra ben de şarja takıyım dedim açılmadı sonra telefonu açtım ve pil soketini çıkarıp taktım açıldı 1 hafta falan sonra yeni rom yüklicektim recoveryye girmek için telefonu kapattım yine açılmadı herşeyi yaptık bi 10 gün sonra (galiba pili bitti ) sonra telefonun içini açtım son bir kez deniyim dedim ve açıldı ve yine bugün kapandı ve açılmadı

Ne yapmam gerekir veya telefoncuya ne demeliyim

erensuadiye

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
efcknd
Cihazım
poco m3
Konular
3
O kısım bu kafesin altında. Kafesin açılması gerekli ve attığım foto mikroskopta büyütülmüş halidir.gerçekte toz tanesi büyüklüğünde bir kapasitör bu. Kendiniz kurcalamayın telefoncuya götürün. Havya ile ısıtılıp sökülmeli. İyi forumlar..
Kardeş ben diğer forumlarda yeni entegre almak gerekiyor diyordu senin dediğin ise yerini değiştirme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kısım bu kafesin altında. Kafesin açılması gerekli ve attığım foto mikroskopta büyütülmüş halidir.gerçekte toz tanesi büyüklüğünde bir kapasitör bu. Kendiniz kurcalamayın telefoncuya götürün. Havya ile ısıtılıp sökülmeli. İyi forumlar..
Kanka şimdi bizim burdakiler hep kazıkçı olduğu için korkuyorum

Oyla:

erensuadiye

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
efcknd
Cihazım
poco m3
Konular
3
Alakası yok Donanımsal arıza sizde o ana denk gelmiş başka cihazda da yeniden başlatmaya denk gelebilir. Sürekli karşılaştığımız için biliyoruz. Benimde elimde kaldı 1 tane böyle bende fastboot'a almak için kapatmıştım bir daha açılmadı :)
Hocam ben yetkili Xiaomi servisine gitsem yapabilirlermi

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam ben yetkili Xiaomi servisine gitsem yapabilirlermi
Garantiye girmediğini söylemişti müşterimiz tabi servise göre değişkenlik gösterebilir. Anlamsız bir şekilde kullanıcı hatası tespiti yapmışlar

Oyla:

erensuadiye

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
efcknd
Cihazım
poco m3
Konular
3
Garantiye girmediğini söylemişti müşterimiz tabi servise göre değişkenlik gösterebilir. Anlamsız bir şekilde kullanıcı hatası tespiti yapmışlar
Garanti değil de parayla serviste yaparlar mı ya da size nasıl gönderebiliriz yapmanız için

Oyla:

erensuadiye

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
efcknd
Cihazım
poco m3
Konular
3
Hocam benim telefonda bu sorun vade bide üstüne telefon yazılımsal olarak çöktü twrpden rom atabilirim ama telefon açılmıyor

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam benim telefonda bu sorun vade bide üstüne telefon yazılımsal olarak çöktü twrpden rom atabilirim ama telefon açılmıyor
Çökmedi anakarta müdahele edince direk açılacak. Sıfırlanmayacak bile. Sorun donanımsal

Oyla:
Üst Alt