Yardım Telefon Kapandı, Açılmıyor Mi 5

Erinç Çakıcı

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erinç
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 5
Bootloader Kilidi
Açık
Yaklaşık 1 saat önce telefonum kapandı ve açılmıyor. Telefonun şarjı vardı ve ilginç birşey yoktu, telefon kilidini kapatıp kenara koyduktan 5 dk sonra telefonun kapandığını fark ettim. Şuanda telefon açılmıyor, nasıl açabilirim? Şarja takmayı denedim işe yaramadı. Onun dışında acele ile açmaya çalışırken 1 kez Mi logosu gözüktü. Hard reset denedim, tepki vermedi. Nasıl açabilirim? Not: Telefonda 10mb bile yer yoktu ve bu şekilde yaklaşık 9aydır kullanıyordum, parmak izi okuyucusu da çalışmıyordu. Sürekli telefonu temizleyin tarzı bildirimler geliyordu, telefonun garantisi ya bitti yada birkaç güne bitecek, bu yüzden ilk seçeneğim garanti değil. Ayrıca gene aylardır telefona güncelleme geliyordu ancak ben yapmıyordum.
Teşekkürler :)

yusufdj

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
9
Oyla:

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
Oyla:

yusufdj

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
9
Oyla:

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
Hocam başvuru yapmak için ilgili sayfaya giriyorum fakat başvuru yapmak için form gelmiyor giriş yaptım fakat direk download ekranına yönlendiriyor?
rehberde detaylı anlatım olması gerek ben nasıl yapıldığını hatırlamıyorum

Oyla:

Erinç Çakıcı

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erinç
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
1
Mesaj yazan ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim, cihazın garantisini kontrol ettim, 13 aralıkta sipariş vermişiz. Garantiyi 1-2 saat ile kaçırmışım anlayacağınız. :) Yarın bir telefoncuya göstereceğim, güncellemeleri konu ile paylaşacağım. Umarım uygun bir fiyata telefonumu yaptırabilirim.

Oyla:

Erinç Çakıcı

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erinç
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
1
Konuyu güncelliyorum; telefon telefoncudan döndü, kısa devre yapmış. Cihaz çalışıyor fakat hala sık sık kapanıyor. Ancak önceki durumun aksine bu sefer rahatlıkla açılıyor. Onun dışında telefon şarjının %44'lerden %5lere düştüğünü gözlemliyorum yani bataryasında bir problem var (şu anki batarya orjinal değil.).
Sizce bu kapanmanın sebebi nedir? Batarya olabilir mi? Bataryayı değiştirirsem sorunum çözülür mü?

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Konuyu güncelliyorum; telefon telefoncudan döndü, kısa devre yapmış. Cihaz çalışıyor fakat hala sık sık kapanıyor. Ancak önceki durumun aksine bu sefer rahatlıkla açılıyor. Onun dışında telefon şarjının %44'lerden %5lere düştüğünü gözlemliyorum yani bataryasında bir problem var (şu anki batarya orjinal değil.).
Sizce bu kapanmanın sebebi nedir? Batarya olabilir mi? Bataryayı değiştirirsem sorunum çözülür mü?

Telefoncu test etseydi bataryayı ? Bence değiştir,bu şekilde ana kartı da yakabilirsin..

Şu konuyu inceleyebilirsin...

Soru - N11 Mi5 Batarya

Son düzenleme:
Oyla:

Burak0635

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
2
Eğer telefonunuz hiç şarj olmuyor hiç bir belirti yoksa geçmiş olsun tamirini yapıyorlar. Şarj aletinide Tamir oldukdan sonra değiştirin diyorlar. QC 3.0 şarj aleti verdiler. Orijinal şarj aletini kırıp attık.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

cumali...12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cumali
Cihazım
mi 5
Konular
0
telefonum cebimden çıkardım kapanmıştı acaba şarjı mı bitti diye düşünüp taktım değişen bir şey olmadı. arada açmaya çalışıyorum hala aynı hiç bir yaşam belirtisi yok sorun neyden kaynaklı olabilir, ben ne yapabilirim şimdi. telefon mi5

Oyla:

endezyar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cemil
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
0
Xiaomi mi5 kullanıyorum tlf kapandı açılmıyordu.Bataryayı da değiştirdim çözüm olmadı.youtube de videoyu seyrettim bende tükürüğümle parlak arka iletken plakları temizledim tlf açıldı.Şaka gibi.. :) telefoncular çözüm bulamadı bu video buldu.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt