Yardım Telefon Kapandı, Açılmıyor Mi 5

Erinç Çakıcı

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erinç
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 5
Bootloader Kilidi
Açık
Yaklaşık 1 saat önce telefonum kapandı ve açılmıyor. Telefonun şarjı vardı ve ilginç birşey yoktu, telefon kilidini kapatıp kenara koyduktan 5 dk sonra telefonun kapandığını fark ettim. Şuanda telefon açılmıyor, nasıl açabilirim? Şarja takmayı denedim işe yaramadı. Onun dışında acele ile açmaya çalışırken 1 kez Mi logosu gözüktü. Hard reset denedim, tepki vermedi. Nasıl açabilirim? Not: Telefonda 10mb bile yer yoktu ve bu şekilde yaklaşık 9aydır kullanıyordum, parmak izi okuyucusu da çalışmıyordu. Sürekli telefonu temizleyin tarzı bildirimler geliyordu, telefonun garantisi ya bitti yada birkaç güne bitecek, bu yüzden ilk seçeneğim garanti değil. Ayrıca gene aylardır telefona güncelleme geliyordu ancak ben yapmıyordum.
Teşekkürler :)

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
Mi5 lerde telefonun kapanma ve açılmaması sorunu ile alakalı şikayeti formda var. okuduğum kadarıyla anakartta power denen entekrenin değişimi sorununuzu çözümlerinden biri olabilir.

Oyla:

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Bende yaşıyorum maalesef telefonla sormuştum birine anakart sorunu deyip 350 TL fiyat verdi. Yaptırmayacağım herhalde. Batarya da değiştirdim sorun devam ediyor.

Oyla:

Erinç Çakıcı

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erinç
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevapladığınız için hepinize teşekkür ederim, sanırım ciddi bir teknik işlemden başka yapılacak birşey yok. Herhangi bir darbe falan almadığı için ben yazılımsal bir sorundur diye düşünmüştüm.
Mi5 lerde telefonun kapanma ve açılmaması sorunu ile alakalı şikayeti formda var. okuduğum kadarıyla anakartta power denen entekrenin değişimi sorununuzu çözümlerinden biri olabilir.
Peki bu entekrenin değişimi sizce ortalama bir teknik serviste ne kadar tutar, bir bilginiz var mı?
Bende yaşıyorum maalesef telefonla sormuştum birine anakart sorunu deyip 350 TL fiyat verdi. Yaptırmayacağım herhalde. Batarya da değiştirdim sorun devam ediyor.
Fiyatı garantisinden mi aldınız yoksa normal bir servisten mi? Aklımda bir fiyat aralığı oluşturmuya çalışıyorum. :)

Oyla:

yusufdj

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
9
Benzer durum bendede mevcut, Mi 5 Prime cihazım birden bire kapandı ve açılmamaya başladı mi logosu sürekli tekrar ediyor ve telefon açılmıyor, şarj alıyor vs. fakat açılmadı bir türlü cihazımın garantisi yok ne yapabilirim?

Oyla:

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Garanti değil başka bir yer. Benim sorunda aygıt yöneticisinde gözükmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu bilmiyorum fakat recovery moda ve fastboot ekranı açılıyor şarj da alıyor
Hocam bi ara öyle bişey yaşadım twrp yüklerken. Mi flashla rom attım düzeldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu bilmiyorum fakat recovery moda ve fastboot ekranı açılıyor şarj da alıyor
Hocam bi ara öyle bişey yaşadım twrp yüklerken. Mi flashla rom attım düzeldi.

Oyla:

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı