- Adım
- Muhammed Ali
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 4
Fb rom atmaya çalışırken hata verdi tekrar denedim hata verdi ve bir daha açılmadı. Fastboota da girmiyor.
Hocam arka kapağı açmak sıkıntı açamam kendimmalisimsek, Bu yöntemi deneyin
Rehber - Redmi Note 8 UNBRİCK (Yetkili Hesap Olmadan)
Xiaomi Cihazı Kullanıp Rom Root işleriyle Uğraşan Kullanıcıların Başına Gelebilecek En Korkunç Olaylardan Biri Brick Olması. Yeni ve Güncel Cihazlarda Yetkili (Auth) Hesap Olmadan Bu Durumu Çözebilmek Çok Çok Zor. Ama Bir Şekilde Yetkili Hesabı Aşmanın Bir Yolu Bulunuyor Buda Onlardan Biri...forum.miuiturkiye.net
Sonuç alamazsanız linkten destek alabilirsiniz...
Ücretli Onarımlar
Bu başlık altında sadece ücretli onarım hizmeti sunan alanında uzman teknisyenlerin konuları bulunmaktadır.forum.miuiturkiye.net
Açık malesef de nasıl anlayacaklar rom atmadan açık kapalı olduğunu?Bootloader kilidi açık ise garanti birşey yapmaz diskalifiye olur diye biliyorum
Bl kilidini bizzat Xiaomi den izin ve süre alarak açtınız, hepsi kayıtlara geçti ya.Açık malesef de nasıl anlayacaklar rom atmadan açık kapalı olduğunu?
hocam benim evo garantili bi kaç güne göndericem artık olursa olmazsa da dışarda yaptıcıaz artıkBl kilidini bizzat Xiaomi den izin ve süre alarak açtınız, hepsi kayıtlara geçti ya.
Ekstra bir alete ve telefonunuzun çalışıyor olmasına bile gerek yok. Cihaz seri nosu ile yetkili bir hesap cihazınızın durumunu tespit etmeye yeter.
Bir servis vardı adını hatırlamıyorum, o servis bl kilidinin açılmasını garanti dışı saymiyormuş, diğer hepsi garanti dışı sayıyor.