Yardım Telefon kapalı hiç açılmıyor şarj ledi yanıyor sadece

rüzgar10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
4
öncelikle youtubeden video izledim ardından magiski twrp ye attım kurdum sonra systeme bastım telefon kapandı ve hiç açılmadı sadece şarj ledi yanıyor lütfen yardımcı olurmusunuz.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
öncelikle youtubeden video izledim ardından magiski twrp ye attım kurdum sonra systeme bastım telefon kapandı ve hiç açılmadı sadece şarj ledi yanıyor lütfen yardımcı olurmusunuz.

Konudaki yöntemleri uygulayın. Olmazsa Zenex hocam ile iletişime geçiniz

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Buna benzer Bir sorun yaşadım şarj ışığı yanıyor ekran gelmiyordu telefonu fastboot modunda açmayı deneyin pcye takip ekran ışığı gelmez ancak PC usbyi tanıdığına dair uyarı verir eğer tanırsa flashtool ile firmware kuruluyor başıma geldi bu şekilde normale çevirdim eğer USB tanıdığına dair uyarı alırsanız dönüş yapın fastboot firmware linki atayım veya elinizde varsa direk kurun ama bot kilidin seçeneğini unutmayın o stres ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca note 8 proya magisk advanced bölümünden kurulur kapsamlı bir çok video var onlara Bakarak yapınız

Oyla:

rüzgar10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga telefonun sadece şarj ışığı yanıyo usb ile 2 ses ve kapama tusuna basarak usb ile tanıtmak istedim ama 5 saniye sonra gidiyo
Buna benzer Bir sorun yaşadım şarj ışığı yanıyor ekran gelmiyordu telefonu fastboot modunda açmayı deneyin pcye takip ekran ışığı gelmez ancak PC usbyi tanıdığına dair uyarı verir eğer tanırsa flashtool ile firmware kuruluyor başıma geldi bu şekilde normale çevirdim eğer USB tanıdığına dair uyarı alırsanız dönüş yapın fastboot firmware linki atayım veya elinizde varsa direk kurun ama bot kilidin seçeneğini unutmayın o stres ile

Ayrıca note 8 proya magisk advanced bölümünden kurulur kapsamlı bir çok video var onlara Bakarak yapınız

Konudaki yöntemleri uygulayın. Olmazsa Zenex hocam ile iletişime geçiniz
özelden numarasını atabilir misiniz telefon kapalı olduğu için doğrulama yapamıyorum

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Telefonu fastboot moda ya da twrp moda alınabiliyorsa kurtarabilirsiniz. Ama pc görmüyor bu modlara geçmiyorsa maalesef geçmiş olsun.

Oyla:

rüzgar10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu fastboot moda ya da twrp moda alınabiliyorsa kurtarabilirsiniz.
fastboot moduna keşke girse telefon ekranı açılmıyor teli daha dün aldım rootlu yapcam diye başıma ne geldi

Başka bir yolu yok mu telefonun kapağı açılmadan
Telefonu fastboot moda ya da twrp moda alınabiliyorsa kurtarabilirsiniz. Ama pc görmüyor bu modlara geçmiyorsa maalesef geçmiş olsun.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam MTK cihaz dikkat etmek lazım. Patladı mı yetkili hesap gerekiyor. Bende de vardı 3 ay kadar kullanıp değiştirdim. İnşallah düzelir hocam.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
fastboot moduna keşke girse telefon ekranı açılmıyor teli daha dün aldım rootlu yapcam diye başıma ne geldi

Başka bir yolu yok mu telefonun kapağı açılmadan
Telefonun kapağı açılmaz zaten. Bilgisayara bağlanır yetkili hesap veya box ile yazılım atılır. Ücretlidir
Konuya yazınız

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
PC varsa dediğimi bir deneseniz ekran ışığı gelmez fastboot modunda açıldığı anlaşılmıyor zaten ses kısmaya basılı tutarak cihazı pcye bağlayın powera basın sonrasında PC ses ile tanıdığına dair uyarı verir ve flashtool cihazı görür ekran simsiyah olduğu halde

Oyla:

rüzgar10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
4
PC varsa dediğimi bir deneseniz ekran ışığı gelmez fastboot modunda açıldığı anlaşılmıyor zaten ses kısmaya basılı tutarak cihazı pcye bağlayın powera basın sonrasında PC ses ile tanıdığına dair uyarı verir ve flashtool cihazı görür ekran simsiyah olduğu halde
çoğu kez denedim bir daha denicem

Telefonun kapağı açılmaz zaten. Bilgisayara bağlanır yetkili hesap veya box ile yazılım atılır. Ücretlidir
Konuya yazınız
ücreti ne hocam bunun

Oyla:
Üst Alt