Sohbet Telefon kaç dereceye kadar dayanır?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Buzdolabına köy saniyede soğuyor denenmiştir 5 saniye :))
Daha sonra lehimler çatlasın ve telefon rahmetlik olsun. Böyle bir şeyi sakın yapmayın. Birden soğutmak çoğu alet için zararlıdır.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bende pubg de 45 kadar cikiyordu ama sizde 70 olsaydi işlemci yanardi diye düşünüyorum soğutucu da yok benim eski intel pentium pc de işlemci 90 dereceye kadar çıkıyor ama yanmiyor ama onda soğutucu var Telefonda ise termaller var 70 dereceye cikan telefon görmedim cikarsa zar zor sizin sensörler bozuk hocam eğer 70 derece olsaydi telefonu elinizde tutamazdiniz benim tahminim 45 derece bendede aynısı oldu çünkü
Tutamadım hocam zaten :D Oyuna dalmıştım fark edemedim. Üstüne bende silikon kılıf var o bile aşırı ısınmıştı kılıfı çıkarınca tutamadım hemen yere koyup fan tutarak soğuttum. Arka kasa metal hocam cayır cayır yanıyordu.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Tutamadım hocam zaten :D Oyuna dalmıştım fark edemedim. Üstüne bende silikon kılıf var o bile aşırı ısınmıştı kılıfı çıkarınca tutamadım hemen yere koyup fan tutarak soğuttum. Arka kasa metal hocam cayır cayır yanıyordu.
Hocam kernel kullaniyorsaniz ve kilifta kullanıyorsanız etkisi olur

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Daha sonra lehimler çatlasın ve telefon rahmetlik olsun. Böyle bir şeyi sakın yapmayın. Birden soğutmak çoğu alet için zararlıdır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Normalde oyun oynarken bunu telefonun arkasına ufleyecek şekilde ayarlıyorum ısı düşük oluyor. Powerbankin şarj bitince bunu çıkardım telefon sarjdaydi, şarj da 60 lardaydi zaten niye taktım hiç bilmiyorum oyuna da dalınca 70 i gördük. Şarjda olmasa biraz daha düşük olurdu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kernel kullaniyorsaniz ve kilifta kullanıyorsanız etkisi olur
Romda gömülü kernel olabilir ama hocam sarjdaydi telefon şimdi hatırladım. Şarjda olmasa daha düşük olurdu. Kilifsiz oynanmıyor arka kasa metal olduğu için. Sıcaklığı direkt veriyor elim aşırı terliyor bu sefer dokunmatik terden algılamıyor.

alitakus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Esad 10 Pro
Konular
3
Telefonu elimde tutamıyordum değil , telefonu elinizde tutamaz hale gelinceye kadar kullanabilirsiniz , çünkü android telefon zaten gereken uyarıları size verecek , AŞIRI ISINMADAN DOLAYI TELEFONUN EKRAN PARLAKLIĞI, WİFİ, AĞ BAĞLANTISI, VS KISITLANACAK DİYE , iphone CİHAZLARDA FARKLI TELEFON BELLİ BİR SÜRE AÇIK AMA KULLANILAMAZ , EKRANDA ISIYLA İLGİLİ UYARI GÖRÜNÜR ,

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Telefonu elimde tutamıyordum değil , telefonu elinizde tutamaz hale gelinceye kadar kullanabilirsiniz , çünkü android telefon zaten gereken uyarıları size verecek , AŞIRI ISINMADAN DOLAYI TELEFONUN EKRAN PARLAKLIĞI, WİFİ, AĞ BAĞLANTISI, VS KISITLANACAK DİYE , iphone CİHAZLARDA FARKLI TELEFON BELLİ BİR SÜRE AÇIK AMA KULLANILAMAZ , EKRANDA ISIYLA İLGİLİ UYARI GÖRÜNÜR ,
Custom romlarda bu uyarı var mı yok mu bilmiyorum. Büyük ihtimal yoktur.

seferizm

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Bir defa denk geldim pubg oynarken bataryam 50 derecenin üstüne çıkmıştı ve telefon otomatik parlaklığı en düşük seviyeye çekmişti.

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11

Normalde oyun oynarken bunu telefonun arkasına ufleyecek şekilde ayarlıyorum ısı düşük oluyor. Powerbankin şarj bitince bunu çıkardım telefon sarjdaydi, şarj da 60 lardaydi zaten niye taktım hiç bilmiyorum oyuna da dalınca 70 i gördük. Şarjda olmasa biraz daha düşük olurdu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Romda gömülü kernel olabilir ama hocam sarjdaydi telefon şimdi hatırladım. Şarjda olmasa daha düşük olurdu. Kilifsiz oynanmıyor arka kasa metal olduğu için. Sıcaklığı direkt veriyor elim aşırı terliyor bu sefer dokunmatik terden algılamıyor.

ahaha hocam o pervan'e cidden çok iyi 2 sene önce 5tl'ye almıştım baya işe yarıyor bende pc'ye takıp kendimi soğutuyorum

Üst Alt