Sohbet Telefon kaç dereceye kadar dayanır?

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Merhaba arkadaşlar, dün oyun oynarken oyuna daldigim için fark etmedim oyun sonuna gelince elimin yandigini hissettim. Kılıf olmasına rağmen aşırı sıcaklık vardı kılıfı çıkarttım yumurta kır pişsin o derece yani :) Aida64 yüklüydü telefonda hemen sıcaklığa baktım ne göreyim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

70 °C lere ulaşmış telefon hemen oyunu falan kapayıp powerbankin yanında aldığım fan ile soğutmaya başladım 2dk sonra 35 36lara düştü.

Telefona ghost screen dışında ne zararı olabilir? İşlemci yanar mı acaba? İlk defa bu sıcaklıklara ulaştı. Romdan olsa gerek çünkü stockdayken oyunda ısınınca 57 falan gördüm sadece 1 kere, onun dışında 52 falan oluyordu oyun oynarken o da oyun takılıyordu işlemci kendini kısıtlıyor gibi. Stockda 1 saatlik pubg oynayıp çıktığımda arayüz 4-5dk boyunca kasıyordu telefon bütün kaynakları oyuna ayırmış gibi davranıyordu. Oyunu kapatıp biraz bekleyince hem ısı hem de kasma düzeliyordu. Ama bu romda bu yok hep akıcı 70 derecede bile tık demedi oynattı pubgyi o yüzden fark edemedim zaten:) stockda kasıyordu bakıyordum ısınmış:)
Bu konuyu böyle sohbet için açtım ben ilk defa 70 dereceleri gördüm şaşırdım biraz giggle~~

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci yanmaz hocam zaten o kıvama geldiğinde tel kendini kapatır. Benim LG G2 85-90 dereceye çıkıyordu facebook'ta sadece ekran sarardı ısınmadan başka bir şey olmadı. :D
Bi de parlaklık fule yakın oynarım adamları görebilmek içindrunk~~ İyi ki ekran sararmamis.

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13
Konular
13
ekran sararma ghost bir sure sonra kapanip acilma ve kapanip acilmama :)

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Merhaba arkadaşlar, dün oyun oynarken oyuna daldigim için fark etmedim oyun sonuna gelince elimin yandigini hissettim. Kılıf olmasına rağmen aşırı sıcaklık vardı kılıfı çıkarttım yumurta kır pişsin o derece yani :) Aida64 yüklüydü telefonda hemen sıcaklığa baktım ne göreyim

70 °C lere ulaşmış telefon hemen oyunu falan kapayıp powerbankin yanında aldığım fan ile soğutmaya başladım 2dk sonra 35 36lara düştü.

Telefona ghost screen dışında ne zararı olabilir? İşlemci yanar mı acaba? İlk defa bu sıcaklıklara ulaştı. Romdan olsa gerek çünkü stockdayken oyunda ısınınca 57 falan gördüm sadece 1 kere, onun dışında 52 falan oluyordu oyun oynarken o da oyun takılıyordu işlemci kendini kısıtlıyor gibi. Stockda 1 saatlik pubg oynayıp çıktığımda arayüz 4-5dk boyunca kasıyordu telefon bütün kaynakları oyuna ayırmış gibi davranıyordu. Oyunu kapatıp biraz bekleyince hem ısı hem de kasma düzeliyordu. Ama bu romda bu yok hep akıcı 70 derecede bile tık demedi oynattı pubgyi o yüzden fark edemedim zaten:) stockda kasıyordu bakıyordum ısınmış:)
Bu konuyu böyle sohbet için açtım ben ilk defa 70 dereceleri gördüm şaşırdım biraz giggle~~
Sensörlerin olduğu yer 70 derece olmuş ama batarya 39 da batarya 70 cikmadigi sürece sorun yok

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sensörlerin olduğu yer 70 derece olmuş ama batarya 39 da batarya 70 cikmadigi sürece sorun yok
Hocam batarya sensörü bozuk sanırım ya da romdan dolayı öyle hiç degismiyor hep 39 :)

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam batarya sensörü bozuk sanırım ya da romdan dolayı öyle hiç degismiyor hep 39 :)
Bende pubg de 45 kadar cikiyordu ama sizde 70 olsaydi işlemci yanardi diye düşünüyorum soğutucu da yok benim eski intel pentium pc de işlemci 90 dereceye kadar çıkıyor ama yanmiyor ama onda soğutucu var Telefonda ise termaller var 70 dereceye cikan telefon görmedim cikarsa zar zor sizin sensörler bozuk hocam eğer 70 derece olsaydi telefonu elinizde tutamazdiniz benim tahminim 45 derece bendede aynısı oldu çünkü

Üst Alt