Yardım Telefon ısınması

Metejan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mete
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Kararlı 11.0.1.0(QDTMIXM)
Telefon Modeli
Xiaomi mi 8 lite 6gb ram
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
İyi günler, cihazım xiaomi mi 8 lite 6gb ram, call of duty mobile oyununu sadece ve sadece 1 el oynamama rağmen telefonum normal değerlerinin aşırı üzerinde ısınmaya başlıyor, bakın sadece 1 el diyorum, bu hiç normal değil, hafızasında henüz 90gb lik alan var, kullanalı bir buçuk sene oluyor ve son 2 3 aydır başıma gelmeye başladı bu durum ve çok canımı sıkıyor oyun oynatmıyor.
Tel ısısı, resimde gösterdiklerim gibidir. Hatta bu resmi oyunu kapadıktan 10dk sonra çektim, yani oyun içinde daha fazla sıcaklığa sahip oluyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Demir2121

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 11pro ma
Meslek
Bilgisayar yazılım
Konular
15
Havalar ısındı telefonlar çayır çayır yanıyor kardeşim

Oyla:

Metejan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mete
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Havalar ısındı telefonlar çayır çayır yanıyor kardeşim
Onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü geçen sene de aynı hava vardı ama hiç bu sıkıntıyı çekmedim, oyuna girdiğimde görüntülü konuştuğumda ve şarj olurken aşırı ısınıyor telefon bir gariplik var

Oyla:

Demir2121

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 11pro ma
Meslek
Bilgisayar yazılım
Konular
15
Onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü geçen sene de aynı hava vardı ama hiç bu sıkıntıyı çekmedim, oyuna girdiğimde görüntülü konuştuğumda ve şarj olurken aşırı ısınıyor telefon bir gariplik var
Oyunları falan mobil veri den mi wifi denmi oynuyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu ekran resmi size aitse int paylaşımında 4 cihaz bağlı sanırım wifi int paylaşımı cihazın ısınmasına yol açar

Oyla:

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47

Oyla:

Metejan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mete
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunları falan mobil veri den mi wifi denmi oynuyorsun

Şu ekran resmi size aitse int paylaşımında 4 cihaz bağlı sanırım wifi int paylaşımı cihazın ısınmasına yol açar
Şimdi şöyle evde WiFi sinyal artırıcı adaptör var, yani WiFi ismimiz demir ve adaptörünki de bu wifi yr bağlı olduğu için onunda ismi demirplus, genellikle evdekilerin çoğu plus a bağlandığı için ben sadece demir e bağlanıyorum yani ana modeme, fakat bazı zamanlar plus a bağlanmak zorunda kalıyorum işte o zaman ne youtube de video izleyebiliyorum ne instagram da takılıyorum ne de oyun oynayabiliyorum sürekli ping giriyor bu yüzden de veriyi açıyorum, durum aynı, hem veride hem ana modem de hemde adaptör de herhangi bir işlem yaptığımda telefon haddinden fazla ısınıp donmaya başlıyor

Hocam bu konuyu görmemiştim teşekkür ederim, tavsiyeleri uygulayacağım fakat yine de belirtmek isterim ki bu donanıma sahip telefonun bu denli ısınıp donması canımı çok sıkıyor

Oyla:
Üst Alt