Yardım Telefon ısınıyor

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global india v 10.3.1.0
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
İyi akşamlar arkadaşlar.Telefonum redmi note 8.Bugün telefona hindistan rom miui 10.3.1.0 mi flash yaptım.Google rehber ve mesajları beğenmiyordum böyle bir karar alıp geçiş yaptım.Yalnız şöyle birşey var telefonda sosyal medya kullanıyorum ama sanki biraz fazla ısınıyormuş gibi geldi yoksa bana mı öyle geldi.Acaba diyorum eski miui 10 sürümünde bir hata mı var ondan böyle ısınıyor bir de siz bakıp yorumlar mısınız? Ekran görüntülerini buraya bırakıyorum sıcaklık 35°
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Aynen hocam ilk sürümleri 2 tane var ikisinide denedim ne yazık ki ısınıyor hocam eğer bu konu hakkında tecrübeniz varsa aydınlatırsanız seviniriz
Hocam ilk sürümler hangi cihazda olduğu fark etmez evet performanslı olabilir ancak,kullanıcılar tarafından test edilmeden sunulduğu için bu tarz hatalara sebep olabilir bu yüzden ilk çıkan sürümleri kullanmayı pek önermiyoruz eğer Miui 10 kullanıyorsanız fastboot linkleri hemen hemen hepsinin zaten var son Miui 10 Hindistan sürümünü indirip kullanmayı deneyebilirsiniz...

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hocam ilk sürümler hangi cihazda olduğu fark etmez evet performanslı olabilir ancak,kullanıcılar tarafından test edilmeden sunulduğu için bu tarz hatalara sebep olabilir bu yüzden ilk çıkan sürümleri kullanmayı pek önermiyoruz eğer Miui 10 kullanıyorsanız fastboot linkleri hemen hemen hepsinin zaten var son Miui 10 Hindistan sürümünü indirip kullanmayı deneyebilirsiniz...
Hocam hindistan romun miui 10 da 2 tane sürümü var bunlar 10.3.1 ve 10.3.3 .İlk sürümü yükledim telefonda ısınma yaptı herhalde yazılımdandır dedim bu sefer ikincisini 10.3.3 ü yükledim gene aynı hocam telefonda sosyal medya da gezinmeme rağmen absürt bir şekilde ısınıyor ama hindiatan olmayan global miui 10 sürümlerinde ısınma yapmıyor

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam hindistan romun miui 10 da 2 tane sürümü var bunlar 10.3.1 ve 10.3.3 .İlk sürümü yükledim telefonda ısınma yaptı herhalde yazılımdandır dedim bu sefer ikincisini 10.3.3 ü yükledim gene aynı hocam telefonda sosyal medya da gezinmeme rağmen absürt bir şekilde ısınıyor ama hindiatan olmayan global miui 10 sürümlerinde ısınma yapmıyor
Anladım hocam o zaman çok fazla yapılacak bir şey yok,Ya global ya da Miui 11 ile hindistan romunu deneyin

Oyla:

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Sürümün eski olması yazılımsal pil ömrü senkronizasyonunda büyük etki oluşturabilir bu nedenle arka planda ki akıllı kısıtlamalar yeterli gelmiyor olabilir ve telefonun yeni romlanmış olmasıyla birlikte önbelleğin sıfır olması bu ısınmaya büyük ölçüde neden olur, bu normal bir durumdur, yeni alınan telefonlarda da yaşanır, belli bir süre kullanım sıklığına göre 1-2 güne düzelecektir.

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Sürümün eski olması yazılımsal pil ömrü senkronizasyonunda büyük etki oluşturabilir bu nedenle arka planda ki akıllı kısıtlamalar yeterli gelmiyor olabilir ve telefonun yeni romlanmış olmasıyla birlikte önbelleğin sıfır olması bu ısınmaya büyük ölçüde neden olur, bu normal bir durumdur, yeni alınan telefonlarda da yaşanır, belli bir süre kullanım sıklığına göre 1-2 güne düzelecektir.
Anladım hocam bakalım dediğiniz gibi biraz alışması için kullanıcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui 12 gelecek hocam boşverin Miui 10'u zaten mis gibi Android 10 ve Miui 12 varken biraz idare edin 2 hafta kadar sonrası daha iyi olur
Valla hocam bizde 4 gözle bekliyoruz miui 12 gelsede şu yeniliklerinden faydalanalım diye :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui 12 gelecek hocam boşverin Miui 10'u zaten mis gibi Android 10 ve Miui 12 varken biraz idare edin 2 hafta kadar sonrası daha iyi olur
Hocam birşey sorucam.Telefonun arka planında hangi uygulamaların ne kadar güç tükettiğini öğrenmek istiyorum bunu nereden bakabiliyoruz

Son düzenleme:
Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
46
Havalardan da olur..havalar ısınmaya başladı..

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt