Yardım Telefon ısınınca ön kamera sorunu!

Nobran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T Pr
Konular
2
Telefon ısınınca ön kamerayı bir türlü açık tutamıyorum ben açıyorum o kapanıyor görüntülü arama resmen işkence oldu ancak elimle zorlayıp tutarsam kapanmıyor. Hiç böyle bir sorunla karşılaşan oldumu acaba?

Not: Orjinal rom, senkronizasyon, telefonu tamamen motoruna kadar çıkartıp temizleme yağlama gibi işlemlerin hepsini yaptım hiçbir şekilde düzelmedi.

f0re1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
18
Daha önce yaşamadım. Büyük ihtimalle telefon çok ısındığı için bazı özellikleri kısıtlıyor. Rom kaynaklı da olabilir. Uzun zamandır aosp rom kullanıyorum, miui çok bozdu saçma sapan hatalar oluşuyor romda.

Nobran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T Pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce yaşamadım. Büyük ihtimalle telefon çok ısındığı için bazı özellikleri kısıtlıyor. Rom kaynaklı da olabilir. Uzun zamandır aosp rom kullanıyorum, miui çok bozdu saçma sapan hatalar oluşuyor romda.
Telefonumda daha önceden kamerada tam olarak kapanmama sorunu vardı bu yüzden telefonu açıp güzelce temizledim yağladım taktım şuan kamera normal şekilde çalışıyor fakat ısınınca ben açıyorum o kapanıyor ben açıyorum o kapanıyor acaba sensör sorunumu deyip orjinal rom flashladım yine düzelmedi sonra birkaç defa daha söktüm birkaç farklı rom flashladım baktım yine olmuyor yani rom kaynaklı değil diye düşünüyorum. ince bir sorun var ama çözemedim

Üst Alt