Yardım Telefon IMEI'si Hakkında

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu.beta 9.12.12
Telefon Modeli
MI9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, IMEI konularının genel olarak yasak olduğunu biliyorum fakat ufak bir sorum var. Telefonum şu anda kayıtsız durumda ve "YASALUYARI" olarak 29.12.2019 tarihinde kullanım dışı kalacaktır mesajı geldi. 4 aylık süre var diye biliyorum tek sim bölümünden. Şimdi ben sim kartımı 2. sim yuvasına taksam 4 ay daha sürem olacak mı ? Bir sorun olur mu acaba?

habib723

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
Merhaba, IMEI konularının genel olarak yasak olduğunu biliyorum fakat ufak bir sorum var. Telefonum şu anda kayıtsız durumda ve "YASALUYARI" olarak 29.12.2019 tarihinde kullanım dışı kalacaktır mesajı geldi. 4 aylık süre var diye biliyorum tek sim bölümünden. Şimdi ben sim kartımı 2. sim yuvasına taksam 4 ay daha sürem olacak mı ? Bir sorun olur mu acaba?
Evet olacak....

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Teşekkürler hocam o zaman 2-3 gün sonra diğer sime takıp bir 4 ay daha kullanırım. Gerisi Allah kerim.
Hayır öyle yapmayın sim 1 de 4 ay kullanın onun süresi bittiğinde sim 2 ye takın. Yoksa sim 1 süresi bitmeden sim 2 ye takarsanız ikisinin süresi de işler

Oyla:

habib723

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
Benim de şuan sim2 de o zaman benim de 1-2 ay mı kaldı sadece diyeceğim... Sim 1 e hiç koymadım...

Oyla:

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Benim de şuan sim2 de o zaman benim de 1-2 ay mı kaldı sadece diyeceğim... Sim 1 e hiç koymadım...

Hocam süreç şöyle işliyor şimdi telefonu ilk aldığınızda hangi slota takarsanız hattı o slot için süreç başlar o yüzden mantıklı olan şu dur ki eğer 8 ay süreyi kullanmak istiyorsanız birini 4 ay kullanıp ondan sonra öbürünü kullanmaktır. Atıyorum normalde sim 1 kullanıyorsunuz ama dediniz ki bi sim 2 ye takıp deneyeyim ozaman sim 2 içinde süreç başlar ve kullanım hakkınız 8 değil 4 olur

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam telefon sıfırdan sizde mi ?
Sizdeyse kullanın kapandığında diğer slota geçersiniz.
Bir an önce bootloader kilidini açık değil ise açınız

Oyla:

habib723

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
Hocam süreç şöyle işliyor şimdi telefonu ilk aldığınızda hangi slota takarsanız hattı o slot için süreç başlar o yüzden mantıklı olan şu dur ki eğer 8 ay süreyi kullanmak istiyorsanız birini 4 ay kullanıp ondan sonra öbürünü kullanmaktır. Atıyorum normalde sim 1 kullanıyorsunuz ama dediniz ki bi sim 2 ye takıp deneyeyim ozaman sim 2 içinde süreç başlar ve kullanım hakkınız 8 değil 4 olur
Sim 1 e hiç koymadım o zaman 4 ay daha var... Birde iki Sim için neden imei atılamıyor...

Oyla:

habib723

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
Hocam telefon sıfırdan sizde mi ?
Sizdeyse kullanın kapandığında diğer slota geçersiniz.
Bir an önce bootloader kilidini açık değil ise açınız
Bu bl kilidi... Telefon açılırken unlock yazısı çıkıyorsa açık anlamı taşıyor değil mi?

Oyla:
Üst Alt