Soru Telefon hindistan mı çin mi

miyuay3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Poco F3
Konular
3
Arkadaşlar şöyle bi sorunum var, cihazın arkasındaki etikette çin cihazı gibi görünüyor ama device Info ile baktığımda hindistan cihazı olarak görünüyor. Telefonda şuanda NFC özelliği bulunmuyor. Uygulamada NFC çipi var gösteriyor. Global yazılım yüklü. Bootloader kilidi kapalı. Eu rom yüklemeyi düşünüyorum NFC özelliği gelir mi?

Ekli dosyalar

• IMG-20240304-WA0013.jpg
    IMG-20240304-WA0013.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG-20240304-WA0012.jpg
    IMG-20240304-WA0012.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG-20240304-WA0003.jpg
    IMG-20240304-WA0003.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 87

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Arkadaşlar şöyle bi sorunum var, cihazın arkasındaki etikette çin cihazı gibi görünüyor ama device Info ile baktığımda hindistan cihazı olarak görünüyor. Telefonda şuanda NFC özelliği bulunmuyor. Uygulamada NFC çipi var gösteriyor. Global yazılım yüklü. Bootloader kilidi kapalı. Eu rom yüklemeyi düşünüyorum NFC özelliği gelir mi?
Telefon çin versiyonu fakat yüklü olan rom sahte resmi bir rom değil bootloader kilidini açıp resmi bir rom yüklediğiniz de sorununuz çözülecektir yerinizde olsam global olan modelini alırdım çin versiyonu cihazlarda band20 yok kırsal alan ve kapalı alanlarda şebeke problemi oluyor global modelinde imei etiketi ve arka kapağında CE yazısı bulunur örnek görsel fotoğraf ekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20240304_155913.jpg
    IMG_20240304_155913.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 85

miyuay3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Poco F3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon çin versiyonu fakat yüklü olan rom sahte resmi bir rom değil bootloader kilidini açıp resmi bir rom yüklediğiniz de sorununuz çözülecektir yerinizde olsam global olan modelini alırdım çin versiyonu cihazlarda band20 yok kırsal alan ve kapalı alanlarda şebeke problemi oluyor global modelinde imei etiketi ve arka kapağında CE yazısı bulunur örnek görsel fotoğraf ekliyorum.
NFC önemliydi benim için, cevap için teşekkür ederim.

SDKCTKY

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
SDKCTKY
Cihazım
Redmi note13pro
Konular
0
Aynı cihaz, aynı hata, aynı düşüncelere sahip olan ben. Bootloader kilidini ne yaptıysam açamadım kafamda bir sürü karışıklık var. Keşke biraz daha bekleyip global versiyonunu alsaymışım diyorum bazen neyse bunun da bir çaresini bulurlar, cihaz yeni yeni düşüyor piyasaya sonuçta. Siz bootloader açabildiniz mi?

sfkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şafak
Cihazım
Rn 13pro5G
Konular
13
Bende de açılmıyordu yetkili hesap ile açtırdım

2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
cihaz çine benziyor rom numarasını bulamadım ama hindistana benziyor bazı bölgelerde nfc kapalı geliyor redmi k30 da aynı olay vardı cihaz iki bölge için üretilmiş çin -hindistan çin yazlımında nfs aktif çalışıyor hindistanda ise ayarda ne ibaresi var nede varlığın göstergesi eu romda yüksek ihtimalle çalışır diğer bölgelere bakmak lazım TNRIZXM burdaki IZ hangi ülke çözemedim fake rom olabilir

Son düzenleme:

miyuay3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Poco F3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı cihaz, aynı hata, aynı düşüncelere sahip olan ben. Bootloader kilidini ne yaptıysam açamadım kafamda bir sürü karışıklık var. Keşke biraz daha bekleyip global versiyonunu alsaymışım diyorum bazen neyse bunun da bir çaresini bulurlar, cihaz yeni yeni düşüyor piyasaya sonuçta. Siz bootloader açabildiniz mi?
Maalesef, bende de bootloader kilidi açılmıyor. Geliştirici seçeneklerindeki Mi kilit açma sekmesine mi hesabımı ekleyemiyorum. System is being upgraded diyor.

Ekli dosyalar

• IMG-20240305-WA0003.jpg
    IMG-20240305-WA0003.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 63

Fataldose

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergin
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Mobile Software
Konular
0
Maalesef, bende de bootloader kilidi açılmıyor. Geliştirici seçeneklerindeki Mi kilit açma sekmesine mi hesabımı ekleyemiyorum. System is being upgraded diyor.
Reddit'de bunun bir çözümü olacak hocam. Bugün gözüme çarptı, bu hatayı googleda aratın.

sfkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şafak
Cihazım
Rn 13pro5G
Konular
13
Bende aynı hatayı aldım, bir çok kişi aynı hatayı alıyor gördüğüm fake romdan kaynaklı galiba bl de kapalı olduğu için herhangi bir işlem yapamıyorsunuz benim satın aldığım kişi geri istedi cihazı yetkili hesap ile açıp orjinal rom kurup gönderdi sıkıntı yok şu an. Çözüm yetkili hesap ile müdahale anladığım kadarı ile.

Üst Alt