Yardım Telefon hiç açılmıyor

Hyper76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Mİ 8 128 gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba mi 8 telefona sahibim öncesinde bazı root işlerini yaparken telefonu bozdum, 1 defa düzeltebildim ardından telefon açılmamaya başladı. şarja takıyorum şarj yok simgesi gösterip kapanıyor normalde telefon dolarken üst kısmında ufak bir nokta yanardı, artık o da yanmıyor, telefonda ne fastboota girebiliyorum nede açabiliyorum, güç tuşuna bastığımda titreşim geliyor sadece.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba mi 8 telefona sahibim öncesinde bazı root işlerini yaparken telefonu bozdum, 1 defa düzeltebildim ardından telefon açılmamaya başladı. şarja takıyorum şarj yok simgesi gösterip kapanıyor normalde telefon dolarken üst kısmında ufak bir nokta yanardı, artık o da yanmıyor, telefonda ne fastboota girebiliyorum nede açabiliyorum, güç tuşuna bastığımda titreşim geliyor sadece.
bilgisayara takın pc den ses geliyor mu onu deneyin ona göre yardımcı olabiliriz pc den herhangi bir ses gelmiyorsa usb takıldı sesi o zaman buradan yapacağımız da birşey yok

Oyla:

Hyper76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayara takın pc den ses geliyor mu onu deneyin ona göre yardımcı olabiliriz pc den herhangi bir ses gelmiyorsa usb takıldı sesi o zaman buradan yapacağımız da birşey yok
ses yok maalesef.

Oyla:

Hyper76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o zaman buradan yapabileceğimiz pek birşey yokbence sizinde yapacagınız birşey yok telefoncu yolu göründü
hocan götüreceğim telefoncuyada edl moduna girebiliyorum şuan bağlı pcye pcde port gözüküyor, burdan ne yapabilirim.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27