Yardım Telefon hakkında bazı sorularım var

ukilavuz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ümit
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 1 haftadır bu harika telefonu kullanıyorum huawei p10 lite dan geçtim.
Bazı gördüğüm sıkıntılar veya benden kaynaklanan çözümünü bulamadığım şeyler var. Yardımcı olursanız sevinirim.
1-Alarm çalınca ertelemeye basınca ekran kapanıyor,eski telefonda erteleye basınca ekran uyanıyordu bunun çözümü var mı?
2- Ses açma veya kapatma tuşuna basınca,çıkan ayar medya sesini ayarlıyor. Normalde ilk öncelik zil sesi olması lazım ama zil sesi ayarını yapmak için bir daha girmek gerekiyor. Bu kısayol değişiyor mu ?
3- Bir çok uygulamadan gelen bildirimler bildirim paneline düşmesine rağmen,paneli aşağı çekip bakmazsam görünmüyor herhangi bir ses vs de gelmiyor (uygulamaların bildirim izinleri açık)
4- Herhangi bir uygulamadayken bildirim geldiğinde aşağı çekilip bakılmıyor,illa bir süRe bekleyip bildirimin kaybolmasını bekleyip sonra tekrar bildirim panelini aşağı indirip bakmak gerekiyor.
5-Telefon cepteyken Whatsup ve normal msj geldiğinde ekran uyanmıyor. Bir çok kez denedim cepten çıkarmam max 2 saniye sürmesine rağmen ekran uyanmıyor (cep modu özelliği kapalı) Aynı msj tlf sehpa üzerindeyken gelince ekran uyanıyor.
6-Yine herhangi bir uygulamada dolaşırken msj geldiğinde yukardan bildirim düşüyor fakat çoğu zaman üstüne tıkladığımda msja direk gitmiyor öle kalıyor.
7- Bildirim çubuğunu özelleştirmeyi bulamadım böyle bir özellik var mı ?
8- Bildirim ışığı rengi her bildirimde aynı yanıyor. Örneğin eski tlf da normal msj geldiğinde yeşil,whatsup geldiğinde beyaz yanıyordu ,bunda her bildirimde beyaz ılık yanıyor.
9- Yine eski telefonda şarjı %5 altına düştüğünde kırmızı bildirim ışığı yanıyordu,şarja taktığımda şarj oldukça renk turuncu ve %90 üstüne çıkınca yeşil yanıyordu. Bunda sürekli beyaz yanıyor bu düzeltilir mi ?

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
ukilavuz
Ses + veya - ye basınca EU beta da tüm ses kontrolleri(4 adet) ekrana geliyor ve istediğine aynı anda volum ayarı yapabiliyorsunuz.

Oyla:

Securom

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Securom
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
ukilavuz
Ses + veya - ye basınca EU beta da tüm ses kontrolleri(4 adet) ekrana geliyor ve istediğine aynı anda volum ayarı yapabiliyorsunuz.
Eu beta ne oluyor acaba bizde 3 tane ses ayarı geliyor zil sesi ayarlayacagina medya ve zil sesi ayni kontrole hapsedilmis yani medya sesini kapatirken zil sesinide kapatiyor mi 9t kullaniyorum miui11

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Eu beta ne oluyor acaba bizde 3 tane ses ayarı geliyor zil sesi ayarlayacagina medya ve zil sesi ayni kontrole hapsedilmis yani medya sesini kapatirken zil sesinide kapatiyor mi 9t kullaniyorum miui11
Ana ekranda iken ses ayar tuşlarından birine Basınca..
Bu arada global stable rom.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-10-11-01-52-455_com.zinqs.desktop.windows.jpg
    Screenshot_2019-12-10-11-01-52-455_com.zinqs.desktop.windows.jpg
    783,7 KB · Görüntüleme: 18
Oyla:

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım