Yardım Telefon guvenli moda girmiş olabilir mi ?

bkrblt66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
mi 9
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 12.0.1 kararlı
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonda ikinci alana geçiş yaptım ve burada ki uygulamalara tikladigimda "uygulamaları açmadan önce cihazınız tamamen yeniden başlatılana kadar bekleyin " diye ekranda yazı çıktı telefonu yeniden başlatıp tekrar ana alanıma girdiğimde bu sefer de burada hangi uygulamaya tiklasam aynı yazı çıkıyor telefonda hiçbir yere girilmiyor sadece ayarlara görebiliyorum lütfen yardım edermisiniz

Ekli dosyalar

• 15944191809901913242709905381434.jpg
    15944191809901913242709905381434.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 88

Traderbist100

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 t pro
Konular
1
Telefonda ikinci alana geçiş yaptım ve burada ki uygulamalara tikladigimda "uygulamaları açmadan önce cihazınız tamamen yeniden başlatılana kadar bekleyin " diye ekranda yazı çıktı telefonu yeniden başlatıp tekrar ana alanıma girdiğimde bu sefer de burada hangi uygulamaya tiklasam aynı yazı çıkıyor telefonda hiçbir yere girilmiyor sadece ayarlara görebiliyorum lütfen yardım edermisiniz

Ustam Merhaba Birebir Aynı Sorunla Mi 9 T Pro Cihazımda Karşılaştım sorunu cozebildinizmi hiçbir uygulamayı açmıyor aynı şekilde bendede

Oyla:

Faruk7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
0
Ayni sorun bendede oluştu xiaomi note10 pro sadece ayarlar kısmına girebiliyorum lütfenn yardım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Periihann06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Perihan
Cihazım
Resmî 9
Konular
0
Yaptıysan bana da söyle

Oyla:
Üst Alt