Yardım Telefon güncelleme sorunu

yektaa_sh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yek lts
Cihazım
Redmi 14 pro+
Konular
1
Merhabalar telefonum redmi note 14 pro plus çin ürünü telefonum yeni gelen 3.0 güncellemesini yüklemek istedim ama telefon kabul etmiyor main menü ekranı çıkıyor 7 8 sefer ekran gelip sonra telefon açılıyor. telefonun bazı sistem uygulamaları düzgün çalışmıyor galiba 2.0 ile 3.0 arasında kararsızlık gibi dedim bir cihaza bakayım sıkıntı var mı getconf uygulamasını yükledim herşey düzgün yani bilginiz var mıdır ne yapabilirim telefonu çökertmeden nasıl 3.0 güncellemesi yapabilirim sorun nedir acaba telefonum root edilmemiş ,bt kilitli,şifreli,dirençsiz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Firmanın aldığı yeni güvenlik politikaları sebebiyle yapamazsınız. Şuanda bir çözümü yok.

dassault

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
castle
Cihazım
samsung
Konular
0
Firmanın aldığı yeni güvenlik politikaları sebebiyle yapamazsınız. Şuanda bir çözümü yok.
Çin versiyon 16gb ram olan zircon modeli var yazılımsal kayıt heralde sorun romun değiştirilmesi ve bootloader kilidinin kapalı olmasından mı kaynaklı ilk sıralar yeniden başlatırken kilit işareti gözüküyordu başka Xiaomi telefon alıp bu sorunu yaşamamak için ne yapmalıyım

Üst Alt