Çözüldü Telefon fastbootta kaldı

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Önce full wipe yap ( usb kullanmıyorsan depolama hariç ) - Yükleme ekranı Vendor kur - Geri gel wipe ekranına ve vendor hariç full wipe yap - tekrar yükleme ekranı romu kur wipe cache vs yap geri gel - reboot recovery yap ve en son format data yapıp resetle ( format data sonrasın da sistem kurulu değil hatası verirse önemseme. Biraz anlatımım sıkıntılı oldu ama 1 kere yaparsan aops rom kurulumların çok kolay olur.
En son format data yaparsam rom yüklü olucak mı bunları yaptıktan sonra mı romu kurucam

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
En son format data yaparsam rom yüklü olucak mı bunları yaptıktan sonra mı romu kurucam
Hocam, rom kurulumunu yaptıktan sonra, recovery olarak başlat, format data yaparak system reboot yapın. Evet rom kurulu kalacak.

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Hocam, rom kurulumunu yaptıktan sonra, recovery olarak başlat, format data yaparak system reboot yapın. Evet rom kurulu kalacak.
Hocam sayenizde yaptım teşekkür ederim ama bütün romları atarken mi bu yöntemi kullancam

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam sayenizde yaptım teşekkür ederim ama bütün romları atarken mi bu yöntemi kullancam
Rica ederim Hocam, Siz yaptınız biz sadece yardım etmeye çalıştık. Yes~~
Tüm AOSPler için geçerli değil ancak bazıları için, en son adımda format data yapmak gerekebiliyor.
Güle güle keyifle kullanın. :)

Üst Alt