Soru telefon fastboot modundan çıkarma??

İbrahimurlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redm Note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 11.0.6. kararlı (PGGMIXM)
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaşlar merhaba, redmi note 8 pro kullanıcısıyım. telefona endonezya romu kurmak istiyordum. telefonu mi unlock programına taktığımda bootloader kilidinin açılması için 152 saat beklemem gerektiğini öğrendim. telefon şuan bilgisayara bağlı ve ekranda fastboot simgesi görünüyor. telefonu bu süre zarfında kullanmam için ne yapmam gerekir? size sormadan telefonu bilgisayardan bağlantısını kesmek istemedim.. yardımcı olursanız sevinirim.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Ek olarak,
Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi clouda giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir simkart kullanmayınız, Sim Slotunu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.

Oyla:

İbrahimurlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redm Note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlginiz için teşekkür ederim, hiçbir şey silinmemiş normal bir şekilde kullanıyorum şuan. Bootloader kilidi için 152 saat beklemek istemiyorum başka bir yol var mı acaba??

Oyla:

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
İlginiz için teşekkür ederim, hiçbir şey silinmemiş normal bir şekilde kullanıyorum şuan. Bootloader kilidi için 152 saat beklemek istemiyorum başka bir yol var mı acaba??
Malesef beklemekten başka birşey yapamazsınız arkadaşın dedigi gibi telefonu kapatmayın ve yeniden başlatmayın bu süreye akdar süre doldugunda bilgisayara baglayıp unlock yapabilirsiniz.

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618

Bootloader kilidini açtıktan sonra Cihazınız sıfırlanacak hocam. Şuan sadece başvuru yapmış oldunuz.
Süreyi düşürmenin başka bir yolu yok maalesef.

Oyla:

İbrahimurlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redm Note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, telefona flaslarken error:not catch checkpoint hatası aldım. telefon kendiliğinden başladı kurulumu yaptıktan sonra yeni sürümün kurulu görünüyor. tekrar flaslamalımıyım? ilerde sıkıntı olur mu? sözkonusu hata ile ilgili neden aldım? yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar sorunumla ilgili çözüm olduğunu düşündüğüm yurtdışı kaynaklı sitenin adresini paylaşıyorum, İngilizcem yeterli değil müsait olan varsa linke tıklayıp çözümü anlayıp bizimle paylaşırsa aynı problemi yaşayan arkadaşlarda faydalanmış olur.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt