Yardım telefon fastboot modunda kalıyor

yunus175175571

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
merhaba. elime bitane note 10s cihaz geldi cihazın mobil veri çalışmıyordu bende yazılım attım ve cihazın imeili silindi bende kayıt yapmaya çalıştım kayıt yaptığımda NV hatası verdi cihaz dft pro ile fix null baseband yaptım imei sıfırlamak için ve cihaz açılmadı bidaha yazılım attım yine açılmadı farklı yazılımlarda denedim olmadı cihaz şu an fastboot moda giriyor yazılım attığımda bile yardımcı olurmusunuz

martinhrtz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Martin
Cihazım
Red mi 8
Konular
6
Team atın yardımcı olmaya çalışayım.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Fastboot rom attıktan sonra açılmama sebebi cihazın b slotta kalmasından dolayıdır. Fastboot modunda minimal adb den ' fastboot getvar current-slot ' slotu sorguladıktan sonra 'b' de ise, ' fastboot set_active a ' komutu ile a ya alın açılacaktır. tabi nvdata hatası varsa yine açılmaz bunun içinde efs silmeniz gerekli..

Oyla:

martinhrtz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Martin
Cihazım
Red mi 8
Konular
6
Fastboot rom attıktan sonra açılmama sebebi cihazın b slotta kalmasından dolayıdır. Fastboot modunda minimal adb den ' fastboot getvar current-slot ' slotu sorguladıktan sonra 'b' de ise, ' fastboot set_active a ' komutu ile a ya alın açılacaktır. tabi nvdata hatası varsa yine açılmaz bunun içinde efs silmeniz gerekli..
EFS Qualcomm cihazlarda MTK Cihazlar nvram nvdata redmi note 10s mtk cihaz

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
EFS Qualcomm cihazlarda MTK Cihazlar nvram nvdata redmi note 10s mtk cihaz
clap~~ Telefoncu terimleri bunlar. o kişi anlar merak etmeyin. Yoksa o bu ikisini ayırt edecek kadar konuya hakimim. Ama yine hatırlatma için teşekkürler..

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Oyla:

martinhrtz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Martin
Cihazım
Red mi 8
Konular
6
Bildiğiniz konularda yardımcı olmak istiyorsanız bildiklerinizi forum üzerinden paylaşın.
Bence forum insanlara yardımdan çok cihazlarını çökertiyor günde onlarca konu açılıyor belkide benim dediğimi deneyen biri daha cihazı kullanılmaz hale getirecek o yüzden bire bir yardım etmeyi tercih ediyorum.
Sonrasında insanların boş boş maddi zarara uğratmamak için

Oyla:

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
13
Bence forum insanlara yardımdan çok cihazlarını çökertiyor günde onlarca konu açılıyor belkide benim dediğimi deneyen biri daha cihazı kullanılmaz hale getirecek o yüzden bire bir yardım etmeyi tercih ediyorum.
Düşüncenize katılmıyorum , formun amaçlarından biri de bilgi paylaşımı değil mi? Bu formda olmasanız bire bir nasıl yardımcı olacaksınız?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
"Bence forum insanlara yardımdan çok cihazlarını çökertiyor" bu sözünüze katılmıyorum. Bazı forum üyeleri bilmedikleri konularda da yorum yapabiliyorlar, cihazı sorunlu olan kişi de söylenen her şeyi o an panik ile doğru/yanlış sorgulamadan uyguluyor. Size yardımlarınızı forum üzerinden yapın dememin sebebi de bildiğiniz konular sorun yaşayanlara çözüm olursa aynı sorunu yaşayan diğer kişilere de referans olabilir.

Oyla:
Üst Alt