Yardım telefon fastboot ekranında kaldı lütfen yardım

diwonne

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ergin
Cihazım
a3
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
laurel_sprout_eea_global_images_V11.0.9.0.QFQEUXM_10.0
Telefon Modeli
mi a3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar merhaba benim şöyle bi sorunum var twrp yüklemek isterken telefona yanlış işlem uygulandı ve fastboot dan çıkmıyor kapatıyorum kendi kendine açılıp fastboot ekranında kalıyor flashtool ile rom atmak istediğimde flashtool'un status yerinin altında $paused yazıyor 1000sn geçmesine rağmen yazı sabit ve hiçbir değişiklik olmuyor bu konuya hakim arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5,5 KB · Görüntüleme: 16

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
arkadaşlar merhaba benim şöyle bi sorunum var twrp yüklemek isterken telefona yanlış işlem uygulandı ve fastboot dan çıkmıyor kapatıyorum kendi kendine açılıp fastboot ekranında kalıyor flashtool ile rom atmak istediğimde flashtool'un status yerinin altında $paused yazıyor 1000sn geçmesine rağmen yazı sabit ve hiçbir değişiklik olmuyor bu konuya hakim arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim
İlk defa böyle bir hata görüyorum.Bu adb.zip dosyasının içindeki 4 dosyayı rom klasörünün içine çıkartın.Sonra da rom klasörünün içinde ye alan flash_all.bat dosyasını çalıştırın.Eğer sekme kapanırsa,hatayı anlamak için bat dosyasının üstüne sağ tıklayıp düzenle tuşuna basın.
Örnek komut:
fastboot %* flash system %~dp0images\system.img || @echo "Flash system error" && exit /B 1
Bu komutu aşağıdaki şekilde değiştiriyoruz
fastboot %* flash system %~dp0images\system.img || @echo "Flash system error" && pause
Tabii bu işlemi her satıra uygulamanız gerekiyor,komutta fastboot flash veya fastboot erase uygulanıyorsa.

Ekli dosyalar

• adb.zip
    3 MB · Görüntüleme: 1
Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
59
Rom dosyasını C diskine çıkarıp yüklemeyi deneyiniz bir de

Oyla:
Üst Alt