Yardım Telefon fastboot da kaldı

SerhatSHN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
jason.EU. 11.04.0
Telefon Modeli
xiaomi mi note 3
Bootloader Kilidi
Açık
selamun aleyküm öncellikle ben telefona bir ara root atmıştım telefon attıktan sonra açıldı fakat
telefonu yeniden başlattığımda beni tekrar twrpye atıyodu bende fark etmeden bu sitedeki EU. romunu yüklemişim
benim telefona uygun birşekilde bir kaç ay kullandım bu romda telefonu, içine birde Kali nethunter atmıştım
ve dediğim gibi birkaç ay kullandıktan sonra telefonumu bir ara yandaki tuşa basarak kapatmıştım sonra telefonun açılmadığını fark ettim
bende ses açma kapama ve power tuşlarına basarak reset atdım fakat FASTBOOTA takılı kaldı.
miflashdan fastboot rom atmaya çalışsamda miflash habire hata veriyo bağzı yöntemler denedim, ROMU C:// iskine atmak gibi fakat yine hata verdi
bu sebepden ötürü Telefon acaba açılırmı yoksa "DONANIMSAL" bir hatasımı var pek anlamadım
görüşlerinizi yazarsanız sevinirim USTALARIM.
Okuduğun için teşşekür ederim iyi günler.

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam twrp varmı

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam power ve ses açma tuşuna basınca twrpye giriyorsa romu yeniden flashlayabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

selamun aleyküm öncellikle ben telefona bir ara root atmıştım telefon attıktan sonra açıldı fakat
telefonu yeniden başlattığımda beni tekrar twrpye atıyodu bende fark etmeden bu sitedeki EU. romunu yüklemişim
benim telefona uygun birşekilde bir kaç ay kullandım bu romda telefonu, içine birde Kali nethunter atmıştım
ve dediğim gibi birkaç ay kullandıktan sonra telefonumu bir ara yandaki tuşa basarak kapatmıştım sonra telefonun açılmadığını fark ettim
bende ses açma kapama ve power tuşlarına basarak reset atdım fakat FASTBOOTA takılı kaldı.
miflashdan fastboot rom atmaya çalışsamda miflash habire hata veriyo bağzı yöntemler denedim, ROMU C:// iskine atmak gibi fakat yine hata verdi
bu sebepden ötürü Telefon acaba açılırmı yoksa "DONANIMSAL" bir hatasımı var pek anlamadım
görüşlerinizi yazarsanız sevinirim USTALARIM.
Okuduğun için teşşekür ederim iyi günler.
Romun bulunduğu klasör isminde boşluk varsa hata verir hocam onu bi kontrol edin isterseniz. ya da hatanın ekran görüntüsünü atın bakalım bi.

Oyla:

SerhatSHN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam peki fastboot moda giriyorsa farklı bir sürüm twrp atmayı denediniz mi?

Oyla:

SerhatSHN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
Hocam power ve ses açma tuşuna basınca twrpye giriyorsa romu yeniden flashlayabilirsiniz.

Romun bulunduğu klasör isminde boşluk varsa hata verir hocam onu bi kontrol edin isterseniz. ya da hatanın ekran görüntüsünü atın bakalım bi.
boşluk falan yokduda bazende 1 saniyede flashlıyo romu onu düzeltince başka hatalar veriyo.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam ekran görüntüsü atsanız daha sağlıklı olur. Bir de dedeğim gibi twrp kurmaya çalışın cihaza.

Oyla:

SerhatSHN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
Hocam peki fastboot moda giriyorsa farklı bir sürüm twrp atmayı denediniz mi?
evet 3 farklı şey denedim TWRP yi kabul ediyo fakat donuyo telefonu resetleyince eski bendeki tekrar geliyo bendeki twrp 3.1.1 falanda mi note 3 en son sürüm twrp

Hocam şuan telefon bende dğil o yüzden ss atamıyorum, tanıdık bir abi vardı adama verdim telefonu sorunu onada açıkladım yapılır dedide ses soluk yok adamdan zaten xiaomiden anlıyo gibi değildi alıcam bu gün telefonu XİAOMİ teknik servise verecem ,benim merak ettiğim zaten donanımsalmı, yazılımsalmı
Hata veriyo.
Hocam ekran görüntüsü atsanız daha sağlıklı olur. Bir de dedeğim gibi twrp kurmaya çalışın cihaza.

Son düzenleme:
Oyla:

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Russo
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
20
mi flash fastboot rom olarak olarak endonozya rom yada chına rom atmayı deneyin global rom bazen olmuyor hata veriyor.

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63

Hocam bendede öyle olmuştu format data ve factory reset yaptım düzeldi bu tesadüfmü

Oyla:
Üst Alt