Yardım Telefon ekranı açıkken aşırı yavaş doluyor redmi note 12 pro 4g 256 gb 8gb eam

tolgaurazzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
redmi note 8
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android sürümü 13TKQ1.221114.001 hyper os 1.0.20.0. THGMIXM
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 256 gb/8gb mavi çift sim
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonu nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum geçen sene ocakta almıştım 1 ay sonra bu sorun olmuştu o zaman niye garantiye göndermedin deme formatsiz çözüm önerin format ile düzelir ama 138 GB yukleyemem uzun iş format atmamak için zaten 2 senedir böyle yıllar önce redmi note 8 de aynı sorunu yaşamış format ile çözmüştüm örneğin sorun şu telefon ekran açık iken 67 watt 1 saatte doluyor bende bazende 55 şarja takınca %55 taktım 20 dakika kullan 60 olmuş ekranı kapat 10 dakika da 20 olmuş ekranı kapatıp dolunca alıp kullanıyorum 2 yıldır formatsiz çözüm arıyorum bilen kesin çözüm varsa formatsiz yazabilir mi inat ettim bu sorunu bu sefer formatsiz çözmek istiyorum bilen varmı arkadaşlar formatsiz olacak ama format atınca hepimiz geçeceğini biliyoruz önemli olan formatsiz bu sorunu çözmek bilen varsa yazarsa çok makbule geçer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir uygulama bu sorunu yaratıyor ama hangisi bilemedim çünkü daha önce yıllar önce aynı sorun başıma gelmişti aylarca arayıp format ile çözmüştüm bu sefer formatsiz çözmek istiyorum yardımlarınız ile

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
MIUI 12 ile gelen bir özellik olmasın bu dediğiniz hocam? Normalde cihazlar her zaman en son hızda şarj oluyordu ancak bu cihazın kullanım sırasında aşırı ısınmasına neden olduğu için MIUI 12 ile Xiaomi, buna ekran açıkken şarj hızını düşürme ayarıyla çözüm getirdi. Ha özellikle bir fark daha var HyperOS'ta, ekran açıkken MIUI'dakinden de daha yavaş şarj oluyor. Isınmayı engellemek için Xiaomi böyle bir çözüm sunuyor (birçok marka da bu özelliği getirdi).

Oyla:
Üst Alt