Çözüldü Telefon Çöktü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suleymanbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
telefon sistem dosyalarını silmiş neden anlamadım ama magisk ile YouTube advenced yükleme yaparken bu hali aldı sorunu şöyle çözdüm orangefox recovery ile temizlik sifirlamayi yaptim resmi nötr 7 stock rom 10 sürümünü SD karta yukledim ardından orangefox recovery ile flashladim telefon açıldı ama bu defa açılışta şifre istedi miu gmail tlf ekran şifresi hepsini girdim ama kabul etmedi recorvery de aynı şekilde şifreyi istedi kabul etmedi recorvery ile bi şekilde data verilerini sildim yeniden başlattım telefon açıldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu çözüldü olarak isretleyemedim tasiyabilirmi yetkili arkadas

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
telefon sistem dosyalarını silmiş neden anlamadım ama magisk ile YouTube advenced yükleme yaparken bu hali aldı sorunu şöyle çözdüm orangefox recovery ile temizlik sifirlamayi yaptim resmi nötr 7 stock rom 10 sürümünü SD karta yukledim ardından orangefox recovery ile flashladim telefon açıldı ama bu defa açılışta şifre istedi miu gmail tlf ekran şifresi hepsini girdim ama kabul etmedi recorvery de aynı şekilde şifreyi istedi kabul etmedi recorvery ile bi şekilde data verilerini sildim yeniden başlattım telefon açıldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu çözüldü olarak isretleyemedim tasiyabilirmi yetkili arkadas

Öncelikle geçmiş olsun.
Sorunu çözülen konular yorumlara kapatılır.
Konu sonraki yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt