Yardım Telefon çağrılarında ses sorunu

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
Dün gelen 10.2.1 güncellemesinden sonra telefonda sesli iletişim yaparken sorun yaşamaya başladım.Google Duo WhatsApp gibi uygulamalarda ses ve görüntü de herhangi bir sorun yok fakat normal çağrılarda çağrı geç düşüyor yani aramaya bastığımda bi 15 saniye sonra telefon çalmaya başlıyor.Karşı taraf açtığında ise sesi kesintili geliyor ve aynı şey karşı tarafada böyle yansıyor yani benim sesimde karşı tarafa kesintili gidiyor.Yaklaşık 3 4 saattir denemediğim yol kalmadı.*# kombinasyonlarını denedim üçüncü parti uygulamaları denedim ama nafile son çare yarın VoLTE deneyeceğim o da çözüm olmassa ne yapacağımı bilemiyorum.10.1.2 sürümünde bu sorun yoktu temiz kurulum ile eski sürüme döndüm ama sonuç aynı.Tekrar güncelleme yapıp 10.2.1 e geçtim değişen bir şey yok.Fabrika ayarlarına döndürdüm yine sonuç aynı.Sinir sistemim alt üst oldu.Önerisi olan var mı ? Ayrıca çağrılar bir kaç saattir düşük ağ sinyali diyip kapanıyor.Aynı evdeyim yani 1 gün önce bi sorun yaşamıyodum bugün güncelleme ile sorun baş gösterdi.Operatörüm Turkcell bu arada.Umarım yardım edebilecek birisi çıkar.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Sim kartı ikinci slota takip öyle deneyin. Ayrıca başka bir simkart ya da başka bir operatör simkarti ile deneyin. Mümkünse farklı bir konumda da deneyin.

Oyla:

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktif olarak ikinci slotu kullanıyorum.Henüz IMEI kaydı yapılmadı.Diğer slotu kullanma gibi bir ihtimalim şuan için yok maalesef.Farklı konumda denedim sonuç aynı.Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü başka uygulamarda benzer sorunlar yaşamıyorum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt