- Adım
- Melih
- Cihazım
- Xiaomi mi 8
- Konular
- 10
Dün gelen 10.2.1 güncellemesinden sonra telefonda sesli iletişim yaparken sorun yaşamaya başladım.Google Duo WhatsApp gibi uygulamalarda ses ve görüntü de herhangi bir sorun yok fakat normal çağrılarda çağrı geç düşüyor yani aramaya bastığımda bi 15 saniye sonra telefon çalmaya başlıyor.Karşı taraf açtığında ise sesi kesintili geliyor ve aynı şey karşı tarafada böyle yansıyor yani benim sesimde karşı tarafa kesintili gidiyor.Yaklaşık 3 4 saattir denemediğim yol kalmadı.*# kombinasyonlarını denedim üçüncü parti uygulamaları denedim ama nafile son çare yarın VoLTE deneyeceğim o da çözüm olmassa ne yapacağımı bilemiyorum.10.1.2 sürümünde bu sorun yoktu temiz kurulum ile eski sürüme döndüm ama sonuç aynı.Tekrar güncelleme yapıp 10.2.1 e geçtim değişen bir şey yok.Fabrika ayarlarına döndürdüm yine sonuç aynı.Sinir sistemim alt üst oldu.Önerisi olan var mı ? Ayrıca çağrılar bir kaç saattir düşük ağ sinyali diyip kapanıyor.Aynı evdeyim yani 1 gün önce bi sorun yaşamıyodum bugün güncelleme ile sorun baş gösterdi.Operatörüm Turkcell bu arada.Umarım yardım edebilecek birisi çıkar.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi