Yardım Telefon Bootloaderdan Çıkmıyor

Obsidyen07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cemal
Cihazım
Redmi 6 Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Redmi 6 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba.Telefonumun bootloader kilidini açtım ve ne zaman açmaya kalksam ilk açılma ekranı geliyor ve sonra fastboot ekranı geliyor.Rom da yükleyemiyorum çünkü usb debugging yok.Ne yapmam gerek?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
E tamam, indirdiğiniz program Mi Unlock programı. Kullanmanız gereken MiFlash (rom kuracağınız program) ise burada;
Rehber - 64 Bit MiFlash

Oyla:

Obsidyen07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cemal
Cihazım
Redmi 6 Pro
Konular
2
Bootloader kilidinizi buradan açabilirsiniz,

MiFlash fastboot romu atmaya yarayan programdır.
Siz diğer mi flash la karıştırdınız galiba :) Ben o siteden açmaya kalktığımda bana miflash programı indirdi ve açıldı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E tamam, indirdiğiniz program Mi Unlock programı. Kullanmanız gereken MiFlash (rom kuracağınız program) ise burada;
Rehber - 64 Bit MiFlash
Anlamadınız galiba :) Ben mi tool üzerinden rom kurmaya çalıştım bootloader açtıktan sonra.Ki sonra böyle oldu.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 13
Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Siz diğer mi flash la karıştırdınız galiba :) Ben o siteden açmaya kalktığımda bana miflash programı indirdi ve açıldı?

Anlamadınız galiba :) Ben mi tool üzerinden rom kurmaya çalıştım bootloader açtıktan sonra.Ki sonra böyle oldu.
kardeş adam 10 defa miflash ile mi unlcok ayrı programlar demiş ama ısrarla hayır aynı program diyorsun şuan kimse sana yardım etmez ben söylim

Oyla:

Obsidyen07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cemal
Cihazım
Redmi 6 Pro
Konular
2
kardeş adam 10 defa miflash ile mi unlcok ayrı programlar demiş ama ısrarla hayır aynı program diyorsun şuan kimse sana yardım etmez ben söylim
Benim indirdiğim dosyada mi flash yazıyor.Valla o yüzden karışmış olabilir.Yanlışsam özür dilerim.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115

Hocam indirdiğiniz program unlock programı. Söylesenize baştan unlock diye, neden MiFlash deyip kafa karıştırıyorsunuz? Kilidinizin açık olduğundan eminseniz yukarıda verdiğim MiFlash 64 bit versiyonundan cihazınız için uygun fastboot romunu indirip kurmayı deneyin.

Oyla:

Obsidyen07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cemal
Cihazım
Redmi 6 Pro
Konular
2
Hocam indirdiğiniz program unlock programı. Söylesenize baştan unlock diye, neden MiFlash deyip kafa karıştırıyorsunuz? Kilidinizin açık olduğundan eminseniz yukarıda verdiğim MiFlash 64 bit versiyonundan cihazınız için uygun fastboot romunu indirip kurmayı deneyin.
O program bende var.Bende zip olarak bir rom dosyası var ce kabul etmiyor.Halbuki xiaomi nin kendi sitesinden indirdim.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Zip olarak kurmayacaksınız. .tgz uzantılı olması lazım. O dosyanın içine girin, bir dosya daha olacak, onuda çift tıklayın, içinde klasör olması lazım, klasörü Bilgisayarın C dizinine atın ve MiFlash uygulamasına o dizini gösterin. Sonra alttan flash all seçeneğini seçerek, bilgisayara fastboot modunda cihazı bağlayın, refresh deyip cihazın göründüğünden emin olun. Ardından flash seçeneğine tıklayarak romun kurulmasını bekleyin.

Oyla:

Obsidyen07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cemal
Cihazım
Redmi 6 Pro
Konular
2
Ç
Zip olarak kurmayacaksınız. .tgz uzantılı olması lazım. O dosyanın içine girin, bir dosya daha olacak, onuda çift tıklayın, içinde klasör olması lazım, klasörü Bilgisayarın C dizinine atın ve MiFlash uygulamasına o dizini gösterin. Sonra alttan flash all seçeneğini seçerek, bilgisayara fastboot modunda cihazı bağlayın, refresh deyip cihazın göründüğünden emin olun. Ardından flash seçeneğine tıklayarak romun kurulmasını bekleyin.
Çok teşekkür ederim.Sizin gibi insanların olması güzel:)

Oyla:
Üst Alt