Yardım Telefon Bloke oldu

tyhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayhan
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
Merhaba,
Redmi note 8 pro kullanıyordum. Redmi note 10 pro aldım ve hattımı yeni telefonda kullanmaya başladım. Eski telefonu fabrika ayarlarına döndürmek istediğimde telefon bloke oldu ve açılmıyor. Mi hesabının numarasını bilmiyorum. O hesap ile ilişkili mail adresimi de yeni telefonda kullandığım için şifre sıfırlama yeni mi hesap için geliyor sürekli. Eski telefonun blokesini nasıl kaldırabilrim. IMEI numaralarından başka hiç bir bilgi yok elimde.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Eski telefonunuzu açarken mi hesabınızın şifresini girin yeterli olacaktır.

tyhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayhan
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski telefonunuzu açarken mi hesabınızın şifresini girin yeterli olacaktır.
işte onu hatırlamıyorum. genel olarak kullandığım tüm şifreleri denedim ama kabul etmiyor. Fabrika ayarlarına dön dedikten sonra bu şekilde bloke oldu

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
işte onu hatırlamıyorum. genel olarak kullandığım tüm şifreleri denedim ama kabul etmiyor. Fabrika ayarlarına dön dedikten sonra bu şekilde bloke oldu
Yeni telefonunuzda da aynı hesabı kullandığınızı belirtmişsiniz. Şifre de aynıdır.

Eğer onu hatırlamıyorsanız i.m.com adresinden mail adresinize veya telefon numaranıza şifre sıfırlama göndermeyi deneyin.

tyhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayhan
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baştan anlatayım galiba yanlış anlattım. Note 8 telefonumda kullandığım mail adresi ve numarasını note 10 pro'ya ekledim. Ama her telefon için ayrı bir mi hesabı oluşuyor galiba. Note 8 deki hesabı kaldırmadan (bilmiyordum) format atmak istedim. Telefon kapandı açıldı sonra bloke ekranına geldi. Orada bloke ekranında kurtarma id si ile işlem yapınca telefon numarası ve mail yeni telefonla ilişkilendirildiği için işlem yapamıyorum. Sürekli şifre yada hesap hatalı diyor.
İki telefonun da mi hesap numarası farklı gözüküyor. Eski telefonun mi hesabını bilmiyorum ama elimde imei numarası mevcut

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
+905xxxx +9005xxxx olayına dikkat edin. bu şekilde tek numara ile 2 mi hesabı açılabiliyor..

Üst Alt