Soru Telefon Ayarları

levo5656

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
19
Arkadaşlar merhaba. Xiaomi mi 6 nın ilk alındığında yapılması gereken ayarlar nedir bide icould nasıl kullanılır sms le ücret kesiliyomuş ücretsiz nasıl yapalırım

morwoss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BUĞRA
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
Cok tecrubeli sayılmam ama yapilacak adimlar vs yok aslında hocam. Telefonu açtığın gibi dil secenekleri gibi basit ayarlari yapiyosun sonra miu hesabi aciyosun (sms ucret olayını hatırlamıyorum ama onay icin gonderilen smsden ücret aliyo olabilir ) şifreni unutmamak kaydıyla.google hesabinda fotolarin, rehberin falan varsa onlari otomatik senkronize ediyo telefon. Mesela açılıştan sonra Galeriye bi baktim seneler öncesindeki fotolarım bulunuyo. Kisacasi telefondan anlasanda anlamasanda rahat rahat kullanabilirsin aklında bir sey kalmaz hocam

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam aldıysanız telefonunuz hayırlı olsun,yapmanız gerekenler;
1-) Öncelikle kendinize mi hesabı oluşturun ve mi hesabıyla cihazınızda oturum açıp cihaz bul seçeneğini aktif edin.
2-) Cihazın Bl kilidini açın (bu önemli çünkü cihazda oluşabilecek herhangi bir yazılımsal sorunda cihaza müdahale etmenizi sağlar,ayrıca kilit açılmadan cihaza rom atamazsınız.) Bl kilidi açma konu anlatımı forumda mevcut arama yaparsanız bulacaksınız.
3-) Cihazda kullanacağınız kilitleri mi hesabınızla ilişkilendirin ki ileride şifre unutma gibi bir sorun olursa mi hesabıyla sıfırlama yapabilirsiniz.
4-) Mi cloud; mi hesabı oluşturduktan sonra ''Mi hesabı''na gidin ''Mi cloud''u tıklayın ve yedeklemek istediğiniz bölümleri aktif edin.Bu işlem internet paketinizi kullanacağı için gereksiz şeyleri yedeklemeniz size kalmış bir tercih ama ''Cihazı Bul'' seçeneği mutlaka aktif olsun.Sms ücretine gelince herhangi bir ücret kesilmez.Micloud size 5gb bedava kullanım alanı verir eğer bunu arttırmak isterseniz satın almanız gerekir aksi halde herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Oyla:

levo5656

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevaplar için teşekkür ederim bi sorum daha olucak sim kartımı taktım numaralar gelmedi rehbere internete falan giriyo ama mobilden onu nasıl çözebilirim

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Kişiler'e girin menü tuşuna uzun basın ayarlar menüsü açılacak ''Görüntüleme seçenekleri>Sim kayıtlarını göster seçeneğini aktif edin.

Oyla:

levo5656

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
19
Kişiler'e girin menü tuşuna uzun ayarlar menüsü açılacak ''Görüntüleme seçenekleri>Sim kayıtlarını göster seçeneğini aktif edin.
hocam oldu çok teşekkür ederim watsapp ayarı nasıl peki şuanda gruplardan atılmış gözüküyorum bişey yazamıyorum

Oyla:

levo5656

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
19
tamam wp düzeldi eski tel asus zenfone 5 nfc açarak fotoları atmak istedim ama algılamadı bi türlü nasıl yapabilirim

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4