Yardım Telefon arayamıyor. Gelen çağrıyı açamıyor.

Paralor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
4

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
Nasıl dönebilirim peki? Elimde bilgisayar vesaire yok. Telefondan garantiyi bozmayacak şekilde yapılabiliyor mu?
Tlf modeli nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlarda yedekleme bölümünden yedekleme alıp USB ile pcye aktarın MIUI/Backup klasörünü format attıktan sonra telefona geri kopyalayıp yedekleme aldığınız yerde geri yükleme var onunla anında geri yükleme yapabilirsiniz.
Video, müzik, resim vs.de öyle geri yük.oluyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SerseristyLe, emin misiniz galeri öyle yedeklenmiyor benim bildiğim

Son düzenleme:

Paralor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
4
Evet,

Sonuç olarak reset atmadım. Sd karta atayim dedim. Saniyede 1 MB aşağısında atıyor. Tüm gün bekleyemedim. Drivea atayim dedim. O da ne upload hızım 1 mb saniye. Ya güncelleme bekleyeceğim ya da bir şekilde pc gelirse elime anca öyle yapacağım. Olacak iş değil. O gün elim tutulaydı yapmayaydım bu güncellemeyi. Şu soruna çözüm gelsin bir daha güncelleme gelince 1 2 hafta güncellemem. Sonraki telefonum ise kesinlikle Xiaomi olmayacak. Stabil diye verdikleri güncellemeye bak. 2.3 gb güncelleme geldi. Değişen bir iki şey var. Vaat edilen özelliklerde yok. Bug üstüne bug ve bu lanet sıkıntı. Bütün günümü bozdun xiaomi teşekkür ederim. Şimdi başka çözümler aramaya gideceğim. Telefonun amacı birini arayabilmek ve arama beklemek normalde. Fakat bunda yapamıyoruz. En temel özellik yok şuan telefonda. Pes yani.

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
Evet,

Sonuç olarak reset atmadım. Sd karta atayim dedim. Saniyede 1 MB aşağısında atıyor. Tüm gün bekleyemedim. Drivea atayim dedim. O da ne upload hızım 1 mb saniye. Ya güncelleme bekleyeceğim ya da bir şekilde pc gelirse elime anca öyle yapacağım. Olacak iş değil. O gün elim tutulaydı yapmayaydım bu güncellemeyi. Şu soruna çözüm gelsin bir daha güncelleme gelince 1 2 hafta güncellemem. Sonraki telefonum ise kesinlikle Xiaomi olmayacak. Stabil diye verdikleri güncellemeye bak. 2.3 gb güncelleme geldi. Değişen bir iki şey var. Vaat edilen özelliklerde yok. Bug üstüne bug ve bu lanet sıkıntı. Bütün günümü bozdun xiaomi teşekkür ederim. Şimdi başka çözümler aramaya gideceğim. Telefonun amacı birini arayabilmek ve arama beklemek normalde. Fakat bunda yapamıyoruz. En temel özellik yok şuan telefonda. Pes yani.
Model nedir?

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Nasıl dönebilirim peki? Elimde bilgisayar vesaire yok. Telefondan garantiyi bozmayacak şekilde yapılabiliyor mu?
Arkadaşın dediği gibi fabrika ayarları sorunu çözecek ise yeniden eski sürüme dönmeye gerek yok. Bakın çözülmez ise eski sürüme dönmeyi denersiniz.

Paralor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
4
Arkadaşın dediği gibi fabrika ayarları sorunu çözecek ise yeniden eski sürüme dönmeye gerek yok. Bakın çözülmez ise eski sürüme dönmeyi denersiniz.
Telefondaki tüm fotoğraf dosyaları aldım. 6.5 GB tuttu. Kaç saattir internete yüklüyorum. Eğer bu seferde olmazsa en son xiaominin...

Paralor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
4
Resetledim, sonuç olarak hiçbir şey olmadı. Sadece saatlerim gitti. Güncelleme ile telefon bozuyor Xiaomi. Mi A3e de kontrol etmeden yolladılar. Bunada kontrol etmeden yolladılar. Sonuç bu oluyor işte. Tebrikler Xiaomi. Bu kadar beceriksizlik içeren işi nasıl yaparsın. Hiç mi kontrol etmezsin arama yapıyor mu diye. Telefon telefondur arıyordur boşver deyip kontrol mü etmediniz?

Paralor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
4
Sorunda gelişme yaşandı. Xiaomi Türkiye'ye Instagram üzerinden yazdım, telefonu sıfırla sonrası servise yolla dediler. Resetledim olmadı. Güncelleme ile çözülecek bir iş bu neden servise yollamam gerek diye sordum. Görüldü attılar. Bir sorununuz olursa Xiaomi Türkiye Instagram hesabına yazmayı düşünmeyin hiçbir işe yaramıyor onu öğrendim.

Telefondaki hata bildir kısmına yazdım. Cevap yolladılar. İngilizcem çok iyi değil ama biraz anladım. Diğer kişilerden de şikayet gitmiş. Fakat onların sıkıntısı telefon konuşmasını kapatamamakmış. Benden bir rapor istedi. Şunları filan yap dedi. Emin olmak için buraya yazıyorum. Buradaki ingilizce ağır geldi bana. Yardımcı olabilir misiniz? Foto ekte.

Ekli dosyalar

• IMG_20210208_181356.jpg
    IMG_20210208_181356.jpg
    315,1 KB · Görüntüleme: 16

mustafauslu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 9s
Konular
0
Arkadaşlar aynı sorun bende de oldu, Android 11 ile alakalı. Son 2 haftayı işkenceye çevirdi. Format da çözüm olmadı. Şu an unlock yaptım, 12.0.2.0 ye dönüyorum.

Üst Alt