Yardım Telefon arayamıyor. Gelen çağrıyı açamıyor.

Paralor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
4
Başlıkta yazdığı gibi telefondan arama yapamıyorum. Gelen arama çalıyor ama açınca hemen kapanıyor. Android 11 sürümü gelince böyle oldu. Global sürüm. Google arama uygulamasında mı sıkıntı var, neyde sıkıntı var. Nasıl çözebilirim ben bunu? Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Her seferinde yeniden mi başlayayım? Xiaomi bir güncelleme veriyor yarım yamalak veriyor. Acil bir yama gerekiyor bu cihazlara.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Başlıkta yazdığı gibi telefondan arama yapamıyorum. Gelen arama çalıyor ama açınca hemen kapanıyor. Android 11 sürümü gelince böyle oldu. Global sürüm. Google arama uygulamasında mı sıkıntı var, neyde sıkıntı var. Nasıl çözebilirim ben bunu? Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Her seferinde yeniden mi başlayayım? Xiaomi bir güncelleme veriyor yarım yamalak veriyor. Acil bir yama gerekiyor bu cihazlara.
Android 11 ile alakalı. Ben de güncelleme yaptım sonra geri döndüm eski sürüme. Android 11 uzun süre yüklememek lazım. Eski sürüme dönün.

Paralor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android 11 ile alakalı. Ben de güncelleme yaptım sonra geri döndüm eski sürüme. Android 11 uzun süre yüklememek lazım. Eski sürüme dönün.
Nasıl dönebilirim peki? Elimde bilgisayar vesaire yok. Telefondan garantiyi bozmayacak şekilde yapılabiliyor mu?

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
Hocam yedeklerinizi alıp telefonu fabrika ayarlarına döndürün öyle düzeliyor.

Paralor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
4
Hocam yedeklerinizi alıp telefonu fabrika ayarlarına döndürün öyle düzeliyor.
Hocam emin misiniz? Telefonda dünyanın fotoğrafı, videosu var. 30 40 uygulama yüklü. 3-4 saatimi alır. Eminseniz yapacağım.

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar vardı formatla çözdüler ama yinede önce forumu bi göz atın çözümü vardır belki

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam emin misiniz? Telefonda dünyanın fotoğrafı, videosu var. 30 40 uygulama yüklü. 3-4 saatimi alır. Eminseniz yapacağım.
Ayarlarda yedekleme bölümünden yedekleme alıp USB ile pcye aktarın MIUI/Backup klasörünü format attıktan sonra telefona geri kopyalayıp yedekleme aldığınız yerde geri yükleme var onunla anında geri yükleme yapabilirsiniz.

Paralor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
4
Ayarlarda yedekleme bölümünden yedekleme alıp USB ile pcye aktarın MIUI/Backup klasörünü format attıktan sonra telefona geri kopyalayıp yedekleme aldığınız yerde geri yükleme var onunla anında geri yükleme yapabilirsiniz.
Sd karta yapabilir miyim? Elimde bilgisayar yok. Her işimi telefonla gördüğüm için bilgisayar ihtiyaç duymuyordum. Sd karta atabilirsem yapmak zorunda kalacağım.

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
SD kart yada USB bellekte olur yedek alırsanı, sıkıntısız geri yüklersiniz

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Sd karta yapabilir miyim? Elimde bilgisayar yok. Her işimi telefonla gördüğüm için bilgisayar ihtiyaç duymuyordum. Sd karta atabilirsem yapmak zorunda kalacağım.
Olur hocam yeter ki cihaz hafızasında olmasın

Üst Alt