- Adım
- mrtbhdr
- Cihazım
- note 9/8 pro
- Konular
- 8
Suanki telefonum redmi not 8pro telefonu değiştirmeye karar verdim bu iki telefon vardi aklimda bende sürekli garantili yurtici aliyorum bana ekran ve oyun performansı önemli sade bide kamerasi iyi olsa yeterli nakit anca 3.500 arasi falan telefon lazim bilgidiniz güzel telefon varsa onuda önerebilirsin hocam bilgilerin için de çok sağolasın
Rica ederim, amacımız burada bildiğimizi paylaşmak. Bazen bildiğimizi sandığımızda da yanıldığımız oluyor o tarafta bizde bir başka arkadaşımızın, hocamızın bilgilerinden istifade ediyor yeni şeyler öğreniyoruz. Burada olma amacımız bilgiye aç olmamız ve bildiğimiz bilgiyi ölümsüzleştirmemiz ki herkese ulaştıralım. 3500 arası nakite sana ne önerebilirim bir düşünelim çok fazla cihaz var malum piyasada şimdi şunu sorayım illede garantilimi olsun dersin yoksa yurtdışı olur mu ? bu arada bu yurtdışı mevzusuda illaki Xiaomi olmak zorunda değil. Mesela Oneplus düşünürmüsün eski modellerde olsa performanslı cihazları var. OxygenOS saf androiddir biraz makyajlıdır ama stabildir mesela tadını aldınmı bir kere çok cüzi sebepler olmadıkça zaten el verdikçe imkan Oneplus terkedilmez genelde.