Tavsiye Telefon alacağım

Dobroski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
8
Merhaba arkadaşlar 4000 TL var Poco X3 - Samsung m51 arasında kaldım yardımcı olur musunuz hangisi veya resmi 9 pro 5G yi beklemelimiyim
başkan naptın karar verdin mi happy~~ bende bakıyorum cihaz mi9t kullanıyordum arızalandı masrafı var o yüzden poco x3 almaya karar verdim memnun kalır mıyım kullanan arkadaşlar biraz aydınlatabilir mi rica etsem :$

Fatihaq68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
10
Sana şöyle söyleyeyim kesinlikle Samsung al çünkü MIUI çok fazla hata ile dolu Samsung'un arayüzü çok daha iyi, ekranı da fark atar. Samsung almanı öneririm kesinlikle. Redmi note 8 pro aldım, Samsung almadığım için pişmanım.
ilk dediğinde haklısın xiaomi arayüz ve güncellemesi olarak samsung gibi olmaz yalnız ekranda kötü olduğu pek söylenemez ikisinin de pixel sayısı aynı fakat ekran yenileme farklı poco x3 120 hz inanilmaz bi sey m51 ise 60hz.

kskli_eno

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
49
başkan naptın karar verdin mi happy~~ bende bakıyorum cihaz mi9t kullanıyordum arızalandı masrafı var o yüzden poco x3 almaya karar verdim memnun kalır mıyım kullanan arkadaşlar biraz aydınlatabilir mi rica etsem :$
Yurtdışı mi 10t almaya karar verdim

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Oyun için telefon alınacaksa Rog 3 başka yok, gerisi aşağı yukarı hep aynı ne alsan pek farketmez.

kskli_eno

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
49
Yurtdışı mi 10t almaya karar verdimyok hocam oyunu sevmem
Oyun için telefon alınacaksa Rog 3 başka yok, gerisi aşağı yukarı hep aynı ne alsan pek farketmez.

ereeennn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
11
ilk dediğinde haklısın xiaomi arayüz ve güncellemesi olarak samsung gibi olmaz yalnız ekranda kötü olduğu pek söylenemez ikisinin de pixel sayısı aynı fakat ekran yenileme
Amoled, IPS lcd'ye fark atar hocam. Her iki ekranı da kullandım. Eski telefonum Samsung'tu. Kesinlikle amoled ekran alınmalı.

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
Amoled, IPS lcd'ye fark atar hocam. Her iki ekranı da kullandım. Eski telefonum Samsung'tu. Kesinlikle amoled ekran alınmalı.
aynen ereeennn hocam in dediği çok doğru her iki ekranlı teli kullananlar daha iyi bilir amelod un iyi olduğunu

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt