Yardım Telefon Açılmıyor

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Fastboot
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar merhaba işin ehli birisi olana imeil attırmak için verdim yalnız bootloader kilidi açıkken fastbood moda alıp rom yüklemeye çalışmış yüklenme saniyesi 1700e kadar çıkmış ama sonra rom yüklenmemiş usb çıkarttıktan sonra telefon açılmadı zenex hocam yetkili hesapla açarsa çok büyük bir fiyat verirmi acaba sonuçta bende bu telefona para verdim telefon hiç tepki vermiyor hiç fastboot ekran açılmıyor bilgisayara takarken bir aygıtın eksik olduğu görüldü onu çözersem açılırmı acaba şuanda hiç telefon tepkime vermiyor

elshadaskerli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elshad
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
Şarja takınca şarj ışığı yanıyormu? Yada bilgisayara bağladığında bilgisayar USB bildirimi vermiyormu?

Oyla:

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarja takınca şarj ışığı yanıyormu? Yada bilgisayara bağladığında bilgisayar USB bildirimi vermiyormu?
kaç kere şarja taktım hiç ışık bile yanmıyor ışığı geçin fastboot bile açılmıyor usb bildirimi verince aygıt yükleniyor sürücü bulunamadı hatası alıyorum

Oyla:

elshadaskerli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elshad
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
kaç kere şarja taktım hiç ışık bile yanmıyor ışığı geçin fastboot bile açılmıyor usb bildirimi verince aygıt yükleniyor sürücü bulunamadı hatası alıyorum
Abi bu konuda yapacağın bişey yok. Sürücü bulunamıyorsa bilgisayara bağlanmayacak. En azından Recovery ekranı açılsaydı bi çözüm bula bilirdik.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
belki yardımı dokunur.

Oyla:
Üst Alt