Yardım Telefon açılmıyor

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.03.
Telefon Modeli
Redmi Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. İmei repair işlemi yapmak istedim. Telefon kapanıp gene recovery moduna giriyor. Bu yüzden mi flash tool ile rom yükledim ancak telefon açılmıyor. Aynı döngü ile recoverye giriyor. Bide rom indirip wipe format data yapıp rom zip yapmak istedim gene hata verdi. Bunun çözümü var mı acaba?

Ekli dosyalar

• IMG_20200705_192847.jpg
    IMG_20200705_192847.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 23
Moderatör tarafında düzenlendi:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. İmei repair işlemi yapmak istedim. Telefon kapanıp gene recovery moduna giriyor. Bu yüzden mi flash tool ile rom yükledim ancak telefon açılmıyor. Aynı döngü ile recoverye giriyor. Bide rom indirip wipe format data yapıp rom zip yapmak istedim gene hata verdi. Bunun çözümü var mı acaba?
yüklediğiniz dosyayı zip'ten çıkarın. update script isimli dosyayı bulup notepad ile açın. en üstteki assert ile başlayan satırları silip dosyayı kaydedin. bu haliyle romu tekrar zipleyip twrp'den yükleyin. büyük ihtimal çalışacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Yüklemeye çalıştığınız cihaz JOYEUSE bu rom CURTANA diyor hata da :) Cihazın kod adını öğrenip doğru romu yükleyin.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Daha rom yükleyemiyorsunuz ,imei işlemine nasıl cesaret ettiniz facepalm~~

İşi bilen birine yaptırın kafanızda cebinizde rahat etsin..

Oyla:

meneter

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüklemeye çalıştığınız cihaz JOYEUSE bu rom CURTANA diyor hata da :) Cihazın kod adını öğrenip doğru romu yükleyin.
TWRP note 9s için var note 9 pro için yok ama aynı dediler o yüzden öyle görünüyor. Doğru rom indirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yüklediğiniz dosyayı zip'ten çıkarın. update script isimli dosyayı bulup notepad ile açın. en üstteki assert ile başlayan satırları silip dosyayı kaydedin. bu haliyle romu tekrar zipleyip twrp'den yükleyin. büyük ihtimal çalışacaktır.
teşekkür ederim. notepad ++ ı yükledim ancak Assert ile başlayan satır bulamadım ? başka sitede satırlar var ama bende çıkmadı? global rom yüklüyorum farklı rom mu indirip yüklemem lazım mesela Redmi Note 9 Pro ID veya Redmi Note 9 Pro EEA ?

Daha rom yükleyemiyorsunuz ,imei işlemine nasıl cesaret ettiniz facepalm~~

İşi bilen birine yaptırın kafanızda cebinizde rahat etsin..
o zaman işi öğrenemem. Hobi diyelim seviyorum bu işlerle ilgilenmeyi kısmet bu güne imiş.

Son düzenleme:
Oyla:

meneter

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TWRP note 9s için var note 9 pro için yok ama aynı dediler o yüzden öyle görünüyor. Doğru rom indirdim.

teşekkür ederim. notepad ++ ı yükledim ancak Assert ile başlayan satır bulamadım ? başka sitede satırlar var ama bende çıkmadı? global rom yüklüyorum farklı rom mu indirip yüklemem lazım mesela Redmi Note 9 Pro ID veya Redmi Note 9 Pro EEA ? Ayrıca ilk başta efs yedeğini almıştım. Telefon recoveryde iken atıyorum telefona ama telefon görmüyor restore den. Onu zip leyip mi atacaz telefona.

o zaman işi öğrenemem. Hobi diyelim seviyorum bu işlerle ilgilenmeyi kısmet bu güne imiş.

Oyla:
Üst Alt