Yardım Telefon Açılmıyor!

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11 9.10.10
Telefon Modeli
MiA1
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,

telefonun dpi ayarlarını geliştirici seçeneklerinden değiştirecektim her zaman yaptığım şeydi ancak 450 yerine 4500 dpi ayarını seçtim ve dalgınlıkla onayladım ekran okunamayacak derecede küçüldü ve telefon dondu kendi kendine resetledi ve tekrardan asla açılmadı sadece twrp ekranına ulaşabiliyorum telefon açılmıyor acil yardım edebilir misiniz???

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
default.prop dosyası var ama o mu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam build.prop u buldum ama değiştirme derken neyi değiştireceğim
Twrp
Mount
System işaretleyin
Geri gelip ana menüden Advanced ordanda file manager sonra system en aşağıda dosya.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
default.prop dosyası var ama o mu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam build.prop u buldum ama değiştirme derken neyi değiştireceğim
Build.prop için düzenleme yapacağınız kısım sadece burası : ro.sf.lcd_density 450
Dpi 450 yapmak isterken dediniz o yüzden 450 yazdım istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz size kalmış.

Oyla:

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
Build.prop için düzenleme yapacağınız kısım sadece burası : ro.sf.lcd_density 450
Dpi 450 yapmak isterken dediniz o yüzden 450 yazdım istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz size kalmış.

ben bu dosya üzerinde değişim yapamıyorum dosyayı buldum ama düzenleme yapamıyorum

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
ben bu dosya üzerinde değişim yapamıyorum dosyayı buldum ama düzenleme yapamıyorum
O dosyayı Pc ye kopyalayıp orda düzenleyin, sonra telefonda ki build.prop dosyasını silip, düzenlediğiniz build.prop dosyasını koyun.

Oyla:

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
O dosyayı Pc ye kopyalayıp orda düzenleyin, sonra telefonda ki build.prop dosyasını silip, düzenlediğiniz build.prop dosyasını koyun.
ben telefonda o dosyaya nasıl ulaşacağım peki araştırdım biraz ama komut satırından falan yazıyorlardı ama olmadı sürekli hatalar aldım açık bi şekilde tarif ederseniz çok mutlu olurum

Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
ben telefonda o dosyaya nasıl peki araştırdım biraz ama komut satırından falan yazıyorlardı ama olmadı sürekli hatalar aldım açık bi şekilde tarif ederseniz çok mutlu olurum
O dosyayı twrp dosya yöneticiyle telefon hafızasındaki normal bir klasör içine kopyalayın. Daha sonra pcde o klasörü açıp dosyayı alın ve notepad ile açıp ilgili satırı değiştirip kaydedin. Tekrar telefona kopyalayın, ardından, twrp içindeki dosya yöneticisiyle ilk aldığınız klasör içine yapıştırın ve yeniden başlatın.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Twrp
Mount
System işaretleyin
Geri dön
Advanced
File manager
System klasöründen build.prop dosyasına tıklayın, aşağıda seçenekler çıkar ordan copy file tıklayın, sdcard klasörüne yapıştırın..
Sonra telefonu Pc ye bağlayın, build.prop dosyasını alın.. Ve telefondan sdcard bölümünden silin.. Düzenleyin.. Düzenleme bittikten sonra, dosyayı Pc üzerinden telefonun ana hafızası yani sdcard bölümüne atın.. Pc ile işimiz bitti..
Twrp
Advanced
File manager
System
Build.prop silin.
Sdcard
Build.prop dosyasına tıklayın copy file diyerek system klasörüne atıp cihazı başlatın.

fatihakbas19 kolay gelsin hocam.

Oyla:

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
ro.sf.lcd_density 450
bu şekilde bi satır yok çözünürlük ayarı vardı 4Klara yakın bi çözünürlüktü onu da default olan 1920x1080 yaptım ama olmadı ekran anlık parlıyor gidiyor başka bi tepki yok

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
ro.sf.lcd_density 450
bu şekilde bi satır yok çözünürlük ayarı vardı 4Klara yakın bi çözünürlüktü onu da default olan 1920x1080 yaptım ama olmadı ekran anlık parlıyor gidiyor başka bi tepki yok
ro.sf.lcd_density olması lazım.. Neyse siz en iyisi cihazda kurulu olan romu indirip telefon hafızasına atın.. Sonra TWRP'den Wipe menüsü ordan Advanced Wipe sonra da sadece cache / dalvik cache / system bu 3 bölümü seçip işlemi onaylayın.. Sonra romu yükleyin.

Oyla:
Üst Alt