Yardım Telefon Açılmıyor

HayLo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 14
Konular
21
Merhaba arkadaşlar redmi note 9 pro 6 / 128 gb var güncelleme gelmişti bende boşluğuma denk geldi yeniden başlata tıkladım orangefoxa attı açılınca otomatik kendiliğinden update ye girdi biraz devam etti ve bir hata verdi galiba sonra yuklemeden atıp cihaz yeniden başladı redmi yazısı geliyor ve kapanıyor kendiliğinden sürekli böyle oldu bendde orangefoxa girip formatladım rom yüklememe gerek var mı iki seçenektende formatladım wipe ve yes yaz8ıp onayladığımız bölümden suan orangefox icindeyim ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz (telefon kacak ımeı atılmış)

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Konuda da söylediğiniz gibi format data kısmından yes diyerek işlem yapmalısınız. Yalnızca format data yeterli olacaktır. İşlem sonrası sistemi boot ederseniz tertemiz açılması gerekir eğer yine sorun yaratırsa bu kez rom kurulumu gerekecektir.

Tekrar aynı durumu yaşamamak için
Ayarlar/Şifreler ve Güvenlik/Yetkilendirme ve İptal kısmından sistem güncelleme uygulamasının yetkilerini geri almalısınız. Siz tekrar güncelleme menüsüne girip izin vermedikçe size bildirim göndermez ,otomatik işlem yapmaz.

HayLo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 14
Konular
21
Konuda da söylediğiniz gibi format data kısmından yes diyerek işlem yapmalısınız. Yalnızca format data yeterli olacaktır. İşlem sonrası sistemi boot ederseniz tertemiz açılması gerekir eğer yine sorun yaratırsa bu kez rom kurulumu gerekecektir.

Ayarlar/Şifreler ve Güvenlik/Yetkilendirme ve İptal kısmından sistem güncelleme uygulamasının yetkilerini geri almalısınız. Siz tekrar güncelleme menüsüne girip izin vermedikçe size bildirim göndermez ,otomatik işlem yapmaz.
Hocam sistem boot u nasıl yapacağız ve imei gitmişmidir sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam reboot system yaptım yine takılı kalmış böyle açılmadı galiba rom yulemek lazım
burdaki recovery yazan romu indirip kurayım mı

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Hocam sistem boot u nasıl yapacağız ve imei gitmişmidir sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam reboot system yaptım yine takılı kalmış böyle açılmadı galiba rom yulemek lazım
burdaki recovery yazan romu indirip kurayım mı
Evet bu rom cihazınız için uygun ve en güncel sürüm ancak MIUI 13 için henüz erken çok fazla sorunları var.
Daha eski bir sürüm ile devam etmenizi tavsiye ederim.
Endonezya 12.5.4 mesela

Ekleme: Cihazınız için kayıt işlemleri hayli sağlamdır.
Bu model güncelleme ya da sıfırlama ile zarar görmez.

HayLo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 14
Konular
21
Evet bu rom cihazınız için uygun ve en güncel sürüm ancak MIUI 13 için henüz erken çok fazla sorunları var.
Daha eski bir sürüm ile devam etmenizi tavsiye ederim.
Endonezya 12.5.4 mesela
hocam önceki rom globaldı bunu yukersem sorun olmaz mı ve imei gitmişmidir hocam yeni imei atmıştım telefona aslında efs yedeğide almıştım oda duruyor

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
hocam önceki rom globaldı bunu yukersem sorun olmaz mı ve imei gitmişmidir hocam yeni imei atmıştım telefona aslında efs yedeğide almıştım oda duruyor
Yukarıda ekleme yapmıştım.
Kullandığınız model bu konuda oldukça sağlam rahat olun hiçbir zarar görmez.
Fastboot kurulumu yaparsanız BL kilitlememeye özen gösterin yalnızca.

HayLo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 14
Konular
21
Yukarıda ekleme yapmıştım.
Kullandığınız model bu konuda oldukça sağlam rahat olun hiçbir zarar görmez.
Fastboot kurulumu yaparsanız BL kilitlememeye özen gösterin yalnızca.
hocam başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın ama orangefox menusunden direk zipli dosyayı yüklemek yeterli değil mi bu şekilde BL kilitlenir mi

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
hocam başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın ama orangefox menusunden direk zipli dosyayı yüklemek yeterli değil mi bu şekilde BL kilitlenir mi
BL sadece bilgisayar ile kurulumda kilitlenir.
Orange Fox ile böyle bir şey mümkün değil.
Zip dosyasını indirip doğrudan kurulumu yapın söylediğiniz gibi.

HayLo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 14
Konular
21
BL sadece bilgisayar ile kurulumda kilitlenir.
Orange Fox ile böyle bir şey mümkün değil.
Zip dosyasını indirip doğrudan kurulumu yapın söylediğiniz gibi.
tamam hocam hakkınızı helal edin çok baş ağrıttım acemiyim ilk uğraşlarım mazur gorun

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
tamam hocam hakkınızı helal edin çok baş ağrıttım acemiyim ilk uğraşlarım mazur gorun
Rica ederim. Kimse anne karnında öğrenmiyor sonuçta. Cihaz forumu bu konularda çok zengin. Cihaz başlığındaki konuları bol bol inceleyerek kendinizi daha da geliştirebilirsiniz.
İyi geceler.

Üst Alt