- Adım
- Ekrem Buğra
- Cihazım
- Redmi Note8 Pro
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- redmi note5 stock rom
- Telefon Modeli
- Redmi Note 5
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhabalar arkadaşlar. Elimde redmi note5 telefon var. İlk aldığım zamanlar gayet iyi çalışıyordu. Daha sonra birkaç saatte bir donmaya başladı yeniden başlatıp kullanmaya devam ediyordum. Biraz daha zaman geçtikten sonra sürekli donmaya başladı şuan ise hiç açılmıyor. Yazılımsal olduğunu düşünerek araştırmaya başladım. Flashtool, Adb, mitool gibi araçları indirdim miui 10 sürümü indirdim telefona atmak için lakin cihazı açamıyorum.
1- Normal açmaya çalıştığımda MIUI yazısı çıkıyor ve kapanıyor.
2- Recovery mod da açmaya çalıştığımda bazen MIUI yazısında kapanıyor bazen de Recovery menüsü açılıyor ve hemen kapanıyor.
3- Fastboot mod da açmaya çalıştığımda ise fastboot ekranı geliyor 3 4 saniye sonra yine kapanıyor.
Telefonu açamadığım için pc hiç bir şekilde görmüyor. BL kilidi açık mı kapalı mı ondan da emin değilim. Muhtemelen kapalıdır. Şu durumda yapabileceğim bir şey var mıdır. 1,5 gündür forumda bir çok konu gezdim araştırdım ama bulamadım bir türlü. Umarım yardımcı olacak birisi çıkar. Şimdiden teşekkürler.
1- Normal açmaya çalıştığımda MIUI yazısı çıkıyor ve kapanıyor.
2- Recovery mod da açmaya çalıştığımda bazen MIUI yazısında kapanıyor bazen de Recovery menüsü açılıyor ve hemen kapanıyor.
3- Fastboot mod da açmaya çalıştığımda ise fastboot ekranı geliyor 3 4 saniye sonra yine kapanıyor.
Telefonu açamadığım için pc hiç bir şekilde görmüyor. BL kilidi açık mı kapalı mı ondan da emin değilim. Muhtemelen kapalıdır. Şu durumda yapabileceğim bir şey var mıdır. 1,5 gündür forumda bir çok konu gezdim araştırdım ama bulamadım bir türlü. Umarım yardımcı olacak birisi çıkar. Şimdiden teşekkürler.