Yardım Telefon Açılmıyor

ekrembugra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem Buğra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
redmi note5 stock rom
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar arkadaşlar. Elimde redmi note5 telefon var. İlk aldığım zamanlar gayet iyi çalışıyordu. Daha sonra birkaç saatte bir donmaya başladı yeniden başlatıp kullanmaya devam ediyordum. Biraz daha zaman geçtikten sonra sürekli donmaya başladı şuan ise hiç açılmıyor. Yazılımsal olduğunu düşünerek araştırmaya başladım. Flashtool, Adb, mitool gibi araçları indirdim miui 10 sürümü indirdim telefona atmak için lakin cihazı açamıyorum.

1- Normal açmaya çalıştığımda MIUI yazısı çıkıyor ve kapanıyor.
2- Recovery mod da açmaya çalıştığımda bazen MIUI yazısında kapanıyor bazen de Recovery menüsü açılıyor ve hemen kapanıyor.
3- Fastboot mod da açmaya çalıştığımda ise fastboot ekranı geliyor 3 4 saniye sonra yine kapanıyor.

Telefonu açamadığım için pc hiç bir şekilde görmüyor. BL kilidi açık mı kapalı mı ondan da emin değilim. Muhtemelen kapalıdır. Şu durumda yapabileceğim bir şey var mıdır. 1,5 gündür forumda bir çok konu gezdim araştırdım ama bulamadım bir türlü. Umarım yardımcı olacak birisi çıkar. Şimdiden teşekkürler.

ekrembugra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem Buğra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GÜNCEL

Test point noktalarından edl yaptım. Şuan cihaz açılıyor. Recovery moduna da Fastboot moduna da girebiliyorum.

Oyla:

ekrembugra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem Buğra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
GÜNCEL

Arkadaşlar bir şekilde cihazın ayarlarına girmeyi başardım. Yedi defa tıklayıp geliştirici de oldum. Mi Hesabımı da açtım cihazda. Yalnız bu sefer de;

"Geliştirici seçenekleri bu kullanıcı için kullanılabilir durumda değil." hatası alıyorum. Bu yüzden de OEM kilidini açamıyorum ve rom atamıyorum. Yardımcı olabilecek kimse yok mu gerçekten?

Oyla:

sefagler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
2
GÜNCEL

Arkadaşlar bir şekilde cihazın ayarlarına girmeyi başardım. Yedi defa tıklayıp geliştirici de oldum. Mi Hesabımı da açtım cihazda. Yalnız bu sefer de;

"Geliştirici seçenekleri bu kullanıcı için kullanılabilir durumda değil." hatası alıyorum. Bu yüzden de OEM kilidini açamıyorum ve rom atamıyorum. Yardımcı olabilecek kimse yok mu gerçekten?
Fabrika ayarlarına dönmeyi denedin mi hocam.

Oyla:

ekrembugra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem Buğra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
Evet bir kaç defa telefonu sıfırlayıp baştan yaptım aynı işlemleri ama her seferinde bu adımda takılıyorum. Araştıra araştıra buraya kadar geldim. Bu sorunu çözebilirsek kurtaracam telefonu muhtemelen. Bildiğiniz bir yöntem var mı bu sorunu aşabilmek için?

Oyla:

sefagler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
2
Evet bir kaç defa telefonu sıfırlayıp baştan yaptım aynı işlemleri ama her seferinde bu adımda takılıyorum. Araştıra araştıra buraya kadar geldim. Bu sorunu çözebilirsek kurtaracam telefonu muhtemelen. Bildiğiniz bir yöntem var mı bu sorunu aşabilmek için?
Botloader üzerinden direkt rom yükle hocam. OEM açmana gerek yok global bir rom bul botloaderdan yazdır daha sonra OEM açar twrp yükler costom rom felan atarsınız

Oyla:

ekrembugra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem Buğra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
Botloader üzerinden direkt rom yükle hocam. OEM açmana gerek yok global bir rom bul botloaderdan yazdır daha sonra OEM açar twrp yükler costom rom felan atarsınız
Telefonumun modeli SG ile bitiyor. Hangi romu indirmem lazım. Bulamadım internette. Siz biliyor musunuz

Oyla:

sefagler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
2
Telefonumun modeli SG ile bitiyor. Hangi romu indirmem lazım. Bulamadım internette. Siz biliyor musunuz

Bu konuda anlatım ve rom mevcut

Oyla:

ekrembugra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem Buğra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1

Bu konuda anlatım ve rom mevcut
Teşekkür ederim konuyu inceliyorum hemen

Oyla:

ekrembugra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem Buğra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
ÇÖZÜLDÜ

O şekilde de olmadı kendim çözdüm kurcalaya kurcalaya. Teşekkür ederim herkese. İyi forumlar.

Oyla:
Üst Alt