Yardım Telefon açılmıyor...

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi Max 3
Telefon Modeli
a12 Crdroid 8.1
Bootloader Kilidi
Açık
Nihayet olan oldu...2 tane telefonum var. Mi Max 2 ve Mi Max 3

Mi Max 2 için Aosp bir Rom kurayım derken, yanlışlıkla Mi Max 3 için indirdiğim bir Aosp Rom' u kurmuşum. Hiç başıma gelmemişti. Şimdi Mi Max 2 hiç açılmıyor, ne twrp moduna, nede fastboot moduna geçiyor, tık yok ! Bir çaresi var mı acaba ?

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Teşekkür ederim.
Bir kez daha size teşekkür ederim. Xiaomi Servisi Teamviewer ile bilgisayarıma bağlanarak 15 dakika içinde telefonumun sorununu giderdi. Telefon eski haline döndü. Bunun üzerine Twrp yüklemeyi ve Magiski kurmayı kendim yeniden yaptım ve CrDroid 7.10 sürümünü yeniden telefonuma kurdum. Yılların emekçisi, xiaomilerin efendisi Mi Max 2 telefonumu kurtarmaktan dolayı çok sevindim.

Xiaomi Servisi beni telefonculara gitmekten kurtardı, sorunumu ben evde bilgsayarımın başında kahve içerken çözdü. Ödediğim 200 TL. helal olsun, çünkü hakettiler. Kendilerini kutluyorum, emeklerinin karşılığı olarak bol kazançlar diliyorum.

Oyla:

anilvuraal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 10P
Meslek
Web Tasarım
Konular
19
Bir kez daha size teşekkür ederim. Xiaomi Servisi Teamviewer ile bilgisayarıma bağlanarak 15 dakika içinde telefonumun sorununu giderdi. Telefon eski haline döndü. Bunun üzerine Twrp yüklemeyi ve Magiski kurmayı kendim yeniden yaptım ve CrDroid 7.10 sürümünü yeniden telefonuma kurdum. Yılların emekçisi, xiaomilerin efendisi Mi Max 2 telefonumu kurtarmaktan dolayı çok sevindim.

Xiaomi Servisi beni telefonculara gitmekten kurtardı, sorunumu ben evde bilgsayarımın başında kahve içerken çözdü. Ödediğim 200 TL. helal olsun, çünkü hakettiler. Kendilerini kutluyorum, emeklerinin karşılığı olarak bol kazançlar diliyorum.
geçmiş olsun.

Oyla:

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
hayırlı uğurlu olsun hocam iyi forumlar

Oyla:

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
estağfurlullah hocam ne demek iyi forumlar dilerim :)

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Hocam, çok geçmiş olsun, Max2 nin kurtulduğuna sevindim.. Arkadaş, forumumuzun çok değerli olan siz büyüğümüzden fazla para almış, keşke selamımı söyleseydiniz kendilerine

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Hocam, çok geçmiş olsun, Max2 nin kurtulduğuna sevindim.. Arkadaş, forumumuzun çok değerli olan siz büyüğümüzden fazla para almış, keşke selamımı söyleseydiniz kendilerine

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Max2' ye gönül sevdam olduğu için parayı düşünmedim bile, ayrıca sizinle olan tanışıklığını da bilmiyordum. İlginize çok teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt