- Adım
- Burak
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 8
merhabalar telefonum kendi kendine yeniden başlayıp duruyor ve redmi ekranında kalıyor ne yapabilirim acaba?
inşallah aşağıda unlocked yazıyordur yoksa geçmiş oldun lüften aleti kilitlemedim deyinNaptınız da böyle oldu önce onu bilelim?
cihazım unlock ve twrp yüklüinşallah aşağıda unlocked yazıyordur yoksa geçmiş oldun lüften aleti kilitlemedim deyin![]()
normal kullanım esnasında birden kapandı ve durmadan kendini yeniden başlattı redmi yazısında kalıyor ve terkar başlatıyorNaptınız da böyle oldu önce onu bilelim?
o zaman hallederiz hocam birkaç yöntem var telefona mi flash ile yazılım atabilir yada twrp ile custom rom yükleyebilirsinizcihazım unlock ve twrp yüklü
o zaman hallederiz hocam birkaç yöntem var telefona mi flash ile yazılım atabilir yada twrp ile custom rom yükleyebilirsiniz
Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Mi Flash [Türkçe] Mi Flash 2018.5.28.0 sürümünü içermektedir Uygulamanın kendim tarafımdan önemli kısımları Türkçe çevirisi yapılmış ve denenmiştir Miflash Türkçe ile Fastboot Rom Nasıl Kurulur BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Windows 64 bit işletim sistemine ve Usb 2.0 usb portuna...forum.miuiturkiye.net
Video - Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır. PC USB 2.0 portunu kullanın. Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50...forum.miuiturkiye.net
Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi) Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur.. Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin...forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam isterseniz twrp den bi sıfırlayın telefonu açılabilir twrp ye girip wipe bölümünden format data ya basıp yes yazın ve sağ alt taraftaki tik ok tuşuna basın ve ana menüye dönüp reboot system deyin sıfırla
ben size teker teker yardım edeceğim ama o rom tam olarak %100 stabil diyemeyiz bence daha bi alt sürüm kurun ama neyse hata nedirtwrpden rom yüklerken error veriyor hocam yüklemeye çalıştığım rom bu
hocam bekleyin ben yardım ediyorum redmi note 8Hocam telefonun modeli nedir