Yardım Telefon açılıyor 10-15 saniye sonra reset atıyor.

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Merhaba arkadaşlar.

Telefonu yaklaşık 1 ay önce aldım. boot kilidi açık ve recovery yüklüydü. Arrow rom kurdum 1 hafta sorunsuz kullandım. Bugün miuipro geçmek istedim telefon recovery modda e : recv error on unvent hatası aldım dedim herhalde recoveryden kaynaklı hiç uğraşmıyım mi flash ile stock kararlı rom a geçeyim. Yükledim yüklemede herhangi bir hata almadım tek telefon açılıyor ilk kurulum menü geliyor telefon 10-15 saniye sonra resetliyor. miui 10 8.1 kararlı yükledim şimdi de 7.1 sürümü flashlamayı denicem. Telefonda ne gibi bir sorun olabilir ram anakart sıkıntısı mı ? var anlamadım.

Yusuf özgür

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Özgür
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
17
Orangefox recovery ile vendor silip sonra format dataya yes dedikten sonra rom kurulunca sorun gidiyor bende

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam bizde mi flash ile temiz kurulum yapınca bile sorun düzelmiyordu ben yapılabilecek herşeyi denedim garanti yolladım

Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Hocam ben garantiye verdim aynı şey benimde başıma geldi miui pro kursum telefon çok kastı sonra yeniden kuruluk yaptım kendini yeniden başlattı sürekli
hangi garanti firması ve ne kadar zamanda teslim edildi.?

Oyla:

Yusuf özgür

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Özgür
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
17
hangi garanti firması ve ne kadar zamanda teslim edildi.?

15/12/2018 de verdim hocam ama ben onarılsın diye vermedim hepsiburadadan aldığım için oraya yolladım telefonu normalde evobt garantili satıcısı hepsiburada olduğu için evobtye gitmesin die aldım yere gönderdim incelemeye aldılar hocam şuanda ocak ayının 5inde 20 gün olcak ve hepsiburada müşteri temsilcisi 20 gün dolduğunda evobtden ses seda cıkmasa yenisini yollucaklarını söylediler şuan beklemedeyim evobtye güvenip telefon yollayamazdım giggle~~
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
bende deltaya gönderdim. bakalım benim sonuç ne zaman belli olacak tamir aşamasında diyor ama 3 gündür hala öyle.

Oyla:
Üst Alt