Yardım Telefon açılıyor 10-15 saniye sonra reset atıyor.

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Merhaba arkadaşlar.

Telefonu yaklaşık 1 ay önce aldım. boot kilidi açık ve recovery yüklüydü. Arrow rom kurdum 1 hafta sorunsuz kullandım. Bugün miuipro geçmek istedim telefon recovery modda e : recv error on unvent hatası aldım dedim herhalde recoveryden kaynaklı hiç uğraşmıyım mi flash ile stock kararlı rom a geçeyim. Yükledim yüklemede herhangi bir hata almadım tek telefon açılıyor ilk kurulum menü geliyor telefon 10-15 saniye sonra resetliyor. miui 10 8.1 kararlı yükledim şimdi de 7.1 sürümü flashlamayı denicem. Telefonda ne gibi bir sorun olabilir ram anakart sıkıntısı mı ? var anlamadım.

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yokmu yardımcı olabilecek bir arkadaş.

Oyla:

fath_ciloglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redni 5 Plus
Konular
0
Reis o bende de oldu rwpr yükledim sonra reset atiyodu tekrar romu flasladim (3-4 kere yaptıktan sonra) açıldı

Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Reis o bende de oldu rwpr yükledim sonra reset atiyodu tekrar romu flasladim (3-4 kere yaptıktan sonra) açıldı
hocam miflash ile edl mod yöntemiyle miui9 flashladım şimdi telefon açıldı. Sizin 4-5 defa kapatım açılmasını bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fath_ciloglu hocam 8 defa reset attı yine aynı. işin ilginç yanı sürekli aynı sürede resetliyor bir geçiştemi yoksa şebeke taramadamı sorun oluyor anlam veremedim. cantara suatsari hocam varmı bir fikriniz?

Son düzenleme:
Oyla:

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
Fasboot yöntemi ile temiz kurulum yaparsanız daha iyi bir sonuç alırsınız.

Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Fasboot yöntemi ile temiz kurulum yaparsanız daha iyi bir sonuç alırsınız.
edl mod ile stock stabil rom kurdum modem hatası verdiği için yine aynı. büyük ihtimalle wifi 4g bağlatısı sorunu var onu nasıl yapacağım bilmiyorum

Oyla:

Yusuf özgür

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Özgür
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
17
Merhaba arkadaşlar.

Telefonu yaklaşık 1 ay önce aldım. boot kilidi açık ve recovery yüklüydü. Arrow rom kurdum 1 hafta sorunsuz kullandım. Bugün miuipro geçmek istedim telefon recovery modda e : recv error on unvent hatası aldım dedim herhalde recoveryden kaynaklı hiç uğraşmıyım mi flash ile stock kararlı rom a geçeyim. Yükledim yüklemede herhangi bir hata almadım tek telefon açılıyor ilk kurulum menü geliyor telefon 10-15 saniye sonra resetliyor. miui 10 8.1 kararlı yükledim şimdi de 7.1 sürümü flashlamayı denicem. Telefonda ne gibi bir sorun olabilir ram anakart sıkıntısı mı ? var anlamadım.

Hocam ben garantiye verdim aynı şey benimde başıma geldi miui pro kursum telefon çok kastı sonra yeniden kuruluk yaptım kendini yeniden başlattı sürekli

Oyla:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Merhaba arkadaşlar.

Hangi twrp sürümü ile yaptın bunları?

Oyla:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
3 tane twrp rwrp ve sitemizin adminlerinden bir arkadaşın yaptığı twrp ile. Edl bile kabul etmedi.
Benim ve birkaç arkadaşın başına gelen bir olay bu. Benim anakart değişti sırf bu sebepten dolayı.
Sıkıntı twrp sürümünden kaynaklı diye düşünüyorum. Telefon bu hale gelmeden önce hangi twrp yüklüydü?

Oyla:
Üst Alt