Yardım Telefon açılış ekranında kalıyor

• Konbuyu başlatan BFS
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 40
  • Görüntüleme 14K

BFS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Bugün telefonu kullanırken durduk yerde yeniden başladı ve telefon mi.com yazısının olduğu açılış ekranında kalıyor. ne denesem açamadım bir türlü. İçinden rehberimi almam gerekiyor. O yüzden fabrika ayarı ya da format gibi şeyler demeyin lütfen. Sorunumu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

BFS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Şimdi wipe data factory reset yaptım ve anında telefon yeniden başladı. Önceden böyle bir şey olmuyordu. Acaba telefonun hafızasında mı sorun var

Oyla:

BFS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Odin ile yükleme yapmayı denedim ama odin de telefonu görmüyor. Telefon çöp oldu galiba durduk yerde

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Odin ile yükleme yapmayı denedim ama odin de telefonu görmüyor. Telefon çöp oldu galiba durduk yerde
Telefonunuza farklı markaların romlarının yüklenmesi, cihazın rom yükleme yazılımının telefonu görmemesine yol açabilir ki hemen hemen hepsinde bu durum vardır. Bu yüzden romu yüklemeden önce Nandroid yedeğini almak gerekir ki geri dönerken recovery üzerinden, cihazın yazılımına gerek kalmadan kolayca dönüş yapılabilsin.
Şimdi yapmanız gereken, cihazınızın orjinal romu üzerinden hazırlanmış bir Custom Rom bulmak ve onu recovery'den yüklemek. Daha sonra Odin telefonu görecektir.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

BFS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Durup dururken bir sürü şey çıktı valla telefondan soğudum. Yardımlarınızla birşeyler deniyorum sürekli. Bakalım umarım çalışır bu sefer

Oyla:

BFS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Aynen dediğiniz gibi oldu. Blekota rom denemiştim önceden hafıza kartımda duruyordu. Onu kurdum telefon açıldı ve bilgisayardan da görüyor. Rehberi falan kurtaramadım ama hiç değilse telefon çalıştı. Yardımlarınız için teşekkürler :)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Durup dururken bir sürü şey çıktı valla telefondan soğudum. Yardımlarınızla birşeyler deniyorum sürekli. Bakalım umarım çalışır bu sefer
Herşey denemeler sonucunda tecrübeye dönüşür. Biraz merak, biraz ilgi ve en önemlisi de araştırma.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

atakan01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
atakan
Cihazım
mi8se
Konular
0
merhaba bugun yeni yazılım yukledim sorunsuz tamamladı kendini resetlediğinde logo ekranında kaldı. bıraz arastırdım pc ye bağlayıp bazı işlemlerle yapılıyormuş, fakat pc cihazı görmüyor sorun nedir ?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
merhaba bugun yeni yazılım yukledim sorunsuz tamamladı kendini resetlediğinde logo ekranında kaldı. bıraz arastırdım pc ye bağlayıp bazı işlemlerle yapılıyormuş, fakat pc cihazı görmüyor sorun nedir ?

Cihazınız nedir ? Hangi romu ne şekilde yüklediniz ?

Oyla:

atakan01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
atakan
Cihazım
mi8se
Konular
0
Cihazınız nedir ? Hangi romu ne şekilde yüklediniz ?
cihaz mi 8 se telefonun browserinden 10.3 yazılımı indirdim sonrasonda power düğmesi ve ses acma duğmesıne basıp yukleme ekranında indirdiğim güncellemeyi seçip yükledim.hata vermeden yükledi,yeniden başlattığında logo ekranında kaldı.telefonculara goturdum cihazı pc tanımıyor birsey yapamıyoruz cevabı alıyorum

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
cihaz mi 8 se telefonun browserinden 10.3 yazılımı indirdim sonrasonda power düğmesi ve ses acma duğmesıne basıp yukleme ekranında indirdiğim güncellemeyi seçip yükledim.hata vermeden yükledi,yeniden başlattığında logo ekranında kaldı.telefonculara goturdum cihazı pc tanımıyor birsey yapamıyoruz cevabı alıyorum

Twrp yüklü mü ?

Oyla:
Üst Alt