Yardım Telefon açılırken unlocked yazıyor

ByNexus55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Az önce telefonumun şarşı bitti ve kapandı geri şarja taktım ve açtım altta unlocked yazmaya başladı asma anahtar var yanında. Bildiğim kadarıyla bootloader kilidi. Neden açıldığını ve nasıl kapatacağımı bilmiyorum. Nexus 4 telefonum vardı ona yapmadık şey bırakmadım 2-3 kere hardbrickin eşiğinden döndüm bu yüzden tövbe ettim bu işlere ama bir baktım kendiliğinden açtı. Şuanda korkuyorum biraz garanti dışı kalma olayları falandan dolayı bana bunu kitlemeyi öğretebilecek varmı ? Birde neden açıldığını açıklayacak. Telefonum mi5s miui v9 sürümü android 7 sürümü 3gbb ram 64 hafıza var.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Allahından daha ne istiyorsun boşver açık dursun haha--
Mi flash ile kapatabilirsin

Oyla:

ByNexus55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaklaşık 2 saattir bakmadığım yer kalmadı kapamaya çalışana hiç rastlamadım. Herkes nasıl açarım derdinde :) mi flash falan ne bilmiyorum xiaomide yeniyim çok kısa açıklayabilirseniz yada bir konu linki varsa çok sevinirim.

Oyla:

ByNexus55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu aldığımdan beri ilk defa fabrika ayarlarına sıfırlıyorum şuan bakalım belki düzelir ümidim var. Uğraşmak istemiyorum neden olduki durduk yere ben basit bir kullanıcıyım hiçbir işlem yapmadım açılsın diye :(
[doublepost=1517341946,1517341882][/doublepost]Unlocked yazdıkça beynimden aşşağı kaynar sular dökülüyor kötü oluyorum.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Telefonu aldığımdan beri ilk defa fabrika ayarlarına sıfırlıyorum şuan bakalım belki düzelir ümidim var. Uğraşmak istemiyorum neden olduki durduk yere ben basit bir kullanıcıyım hiçbir işlem yapmadım açılsın diye :(
[doublepost=1517341946,1517341882][/doublepost]Unlocked yazdıkça beynimden aşşağı kaynar sular dökülüyor kötü oluyorum.
Bırak açık kalsın kurcalamadıktan sonra sıkıntı yok...

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Açık kalması daha iyi hocam hiç bir sıkıntı vermez servis Delta ise garantiniz gitmez servise göndereceğiniz zaman yazmanız yeterli uzaktan bağlanır kapatırız

Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.25

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Telefonu sifirlayacaksaniz zaten fastboot yazılımı indirip mi flash ile yüklerken bootloader kilidini kapatabiliyorsunuz. Bunu için mi flash uygulamasindan sağ altta clean all and lock seçeneğini seçerek telefona yazılım atmanız gerekiyor

Açık kalmasının söyle bir problemi oluyor bazı uygulamaları Google play store dan yukleyemiyorsunuz netfilix gibi

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Telefonu sifirlayacaksaniz zaten fastboot yazılımı indirip mi flash ile yüklerken bootloader kilidini kapatabiliyorsunuz. Bunu için mi flash uygulamasindan sağ altta clean all and lock seçeneğini seçerek telefona yazılım atmanız gerekiyor

Açık kalmasının söyle bir problemi oluyor bazı uygulamaları Google play store dan yukleyemiyorsunuz netfilix gibi
Kullanmadığım için rastlamadım fakat anlamadığım taraf şu cihazı rootlamamış ki neden netflix kullanamıyor

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Kullanmadığım için rastlamadım fakat anlamadığım taraf şu cihazı rootlamamış ki neden netflix kullanamıyor
Bootloader kilidi açıkken bazı uygulamalar resmi bir şekilde Google play üzerinden yuklenemiyor ve guncellenemiyor yani bilmiyorum böyle bir politika var.

Ve eminim ki daha bir çok uygulama vardır bu sebeple yüklenemeyen sadece bilmiyoruz

Oyla:
Üst Alt