- Adım
- Semih
- Cihazım
- Mi 6 (Yknda)
- Konular
- 13
Henüz bilmiyorum ama dönüştürücü verirler büyük ihtimalle.Migros ve teknosa dönüştürücü mu veriyor yoksa türkiye uyu.lumu
Henüz bilmiyorum ama dönüştürücü verirler büyük ihtimalle.Migros ve teknosa dönüştürücü mu veriyor yoksa türkiye uyu.lumu
Henüz bilmiyorum ama dönüştürücü verirler büyük ihtimalle.
Hızlı şarjın prizle alakası yok ki, adaptöre sadece dönüştürücü takıyorsunCantara hocam türkiye priziyle hızlı şarj olmuyo dedi doğrumu
O zamn s8 ler nasıl hızlı şarj oluyor
A101 xiaomi ürünü satarken delta garantisi vermiş. Carfoor evo demiş muhtemelen ikisinden birisi. Teknosa İzmir için konuşuyorum teleserviceMigrosun garantisi ile ilgili bilgisi olan var mı acaba ?
Cantara hocam türkiye priziyle hızlı şarj olmuyo dedi doğrumu
O zamn s8 ler nasıl hızlı şarj oluyor
Hocam Xiaomi modellerinde genellikle sadece Çin için üretilen adaptörlerde QC 3.0 desteği oluyor. Avrupa uyumlu orijinal Xiaomi şarj aletlerinde ise ya hızlı şarj olmuyor ya da QC 2 oluyor. Bu nedenle çin girişli olanların tercih edilmesini tavsiye ederim.
Hayır hocam söylediğim sadece Xiaomi modelleri için geçerli diğer markalarda durum farklıSağolun s8 lerde dahil dimi