TeknoKaptan -mi5 getirten adam

• Konbuyu başlatan Orkun
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 22
  • Görüntüleme 4K

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Aliexpress teki Bazı Satıcılar Yüzde Yüz Teslimat Garantisi Veriyor Ve Bu İşlemi Türkiyede Ki Partnerlerimiz İle Yapıyoruz Diyorlar Muhtemelen O Tarz Bi İşlemdir Diye Düşünüyorum... Yanlış Hatırlamıyorsam Sahibinden.com Da İlanları Var...
Telefon için var mı böyle "%100 teslimat garantisi veren" satıcılar ve sıkıntı yaşatmayan? Bu aliexpress'de alışveriş nası gerçekleşiyor bilgim yok pek. Ama telefon için garanti veren satıcılar var diyosunuz..

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
garantili olsun dersen xsellerden başka yol yok malı getiriyor çalışır vaziyette teslim ediyor parasını alıyor ben oğluma mi4c aldım kendisinden

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Tel aldin ondan mı xsellerden üstat nasıl mı 5 alma niyetin var
Hocam kardeşime amcama arkadaşa ondan tel aldım. Çok iyi niyetli bir satıcı. Redmi note 2 aldım, para eksikti 100 lira. Dedim hocam 2 3 gün sonra gönderin ben parayı denklestirim. Dedi sorun degil parayı sonra verirsiniz. :) bu devirde böyle satıcı zor bulunur. Bi telde Garantilik durum oldu. Gönderdim garantiye sıfırı geldi. Telefon hem garantili hemde telefonu kontrol edip öyle teslim alıyorsun. Misal alırken baktın bir sorun var telefonu almazsın. Paran cebinde kalır. Adam 2 yıldır böyle işletiyor sistemi ve mağdur olan bir kişi görmedim.

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
Hocam kardeşime amcama arkadaşa ondan tel aldım. Çok iyi niyetli bir satıcı. Redmi note 2 aldım, para eksikti 100 lira. Dedim hocam 2 3 gün sonra gönderin ben parayı denklestirim. Dedi sorun degil parayı sonra verirsiniz. :) bu devirde böyle satıcı zor bulunur. Bi telde Garantilik durum oldu. Gönderdim garantiye sıfırı geldi. Telefon hem garantili hemde telefonu kontrol edip öyle teslim alıyorsun. Misal alırken baktın bir sorun var telefonu almazsın. Paran cebinde kalır. Adam 2 yıldır böyle işletiyor sistemi ve mağdur olan bir kişi görmedim.
Yani ptt ile kapıda ödeme ile mi gönderiyor.Fiyatları nasıl peki?

miuici

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
1700tl pro modeli için fiyat vermiş,nisan 15 den sonra sipariş 2000tl olacakmış,aslında 1700tl iyi fiyat fakat parayı ürünü almadan vermek şu devirde pek akllıca değil.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Yani ptt ile kapıda ödeme ile mi gönderiyor.Fiyatları nasıl peki?
Yok hocam, 81 ile elden teslim yapıyor. Her ilde arkadaşları var. Onlara kargoluyor sizde ondan teslim alıyorsunuz.
Hocam burdan bakabilirsin fiyatlara

kralsong

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
caner
Cihazım
mi5
Konular
0
xseller in linki nedir , facebook çin pazarı kapalı grup kabul edilmedim henüz. yurtdışından alan var mı , önereceğiniz yöntem kişi varmı ?

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23

Redmi Note 3 Pro 16GB/32GB modelleri ile Mi5 32/64GB için ne kadar fiyat vermişler?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Redmi Note 3 Pro 16GB/32GB modelleri ile Mi5 32/64GB için ne kadar fiyat vermişler?
Xiaomi Redmi Note 3 (mt6795) 2gb/16gb $228 $237
Xiaomi Redmi Note 3 (mt6795) 3gb/32gb $270 $282
Xiaomi Redmi note 3 pro (snapdragon 650) 2gb/16gb $243 $253
Xiaomi Redmi note 3 pro (snapdragon 650) 3gb/32gb $292 $304

Xiaomi Mi5 (Snapdragon 820) 3gb/32gb $448 $468
Xiaomi Mi5 (Snapdragon 820) 3gb/64gb $573 $599

İlk fiyatlar bir aksilik olmazsa, ikinci fiyatlar ise eğer bir aksilik olur ve teslimat bir iki hafta uzarsa ödenecek tutarlardır.
Bu nasıl iş diye bana sormayın :)

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Üst Alt