TeknoKaptan -mi5 getirten adam

• Konbuyu başlatan Orkun
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 22
  • Görüntüleme 4K

Orkun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5
Meslek
öğrenci
Konular
14
arkadaşlar bu adam galiba başka bir yöntemle telefon getirtiyor soru cevap videolarının birinden aliexpress gibi yerlerden satın alacağımızı söylüyor amerikada ikamet ediyor heralde

benim anladığım kadarıyla biz bu amcadan telefonu almak istersek istediğimiz ucuz sitelerden telefonu bu amcaya postalatıcaz daha sonra o da bi şekilde telefonu ulaştıracak

videolarına baktığımda pek güven vermedi bana zaten şu an istesem de bu telefonu alamam

xseller ın bi değişik modeli heralde bu amca da :D

almak isteyen arkadaşlara duyurulur youtube dh gibi yerlerde telefon numarasını alenen yazıyor arayın soru sorun diye sadece izmir ve istanbulda elden teslim olayı varmış..

para iadesi falan yapıyormuş haberiniz olsun

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

miuici

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
teknokaptan güvenilir mi?daha önce alışveriş yapan oldumu aramızda?

Orkun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5
Meslek
öğrenci
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de bilmiyorum xsellera alternatif çıktı bence iyi oldu eğer alacak arkadaşlar olursa aliexpressten daha ucuza satış yapan siteler biliyorum

thorbank

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
musa
Cihazım
discovery
Konular
0
videolar bana da çok inandırıcı gelmedi "sabır ve güven" meselesi diyor..hatta söyleşi gibi olan video tam fiyasko...soru soran zat arada gülüyor...adam kem küm ediyor..ha desek ki modeli bana yazın burdan alayım istanbuldan da elden teslim para alınıp teslim yapılır okey

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Bu adama güvenilip de telefon alınmaz. en azından ben bu yöntemle cihaz almazdım..

raizo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
5
Ben bizzat telefondan konuşmuştum bu adamla. Amerika'da ikamet ediyormuş kendisi. Türkiye'ye de arkadaşı yada arkadaşları vasıtasıyla yolluyormuş. Youtube'da kanalı olan, kendi halinde teknoloji meraklısı birisi. Yine de alışveriş yapmadığım için güvenilirliğini değerlendiremiycem ama çok iyi tanımadıktan sonra böyle işlere yanaşılmaması gerektiğini düşünüyorum (en azından önce havale/eft gibi işlere).

bydirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ByDirgen
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Aliexpress teki Bazı Satıcılar Yüzde Yüz Teslimat Garantisi Veriyor Ve Bu İşlemi Türkiyede Ki Partnerlerimiz İle Yapıyoruz Diyorlar Muhtemelen O Tarz Bi İşlemdir Diye Düşünüyorum... Yanlış Hatırlamıyorsam Sahibinden.com Da İlanları Var...

thorbank

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
musa
Cihazım
discovery
Konular
0
yok üstat adam sistem şöyle diyor:Sen istediğin siteden istediğin cihazı al ..ben sana abd deki işyeri adresimi vereceğim oraya göndereceksin...cihaz benim elime ulaşınca ben sana kargoyla göndereceğim....soruyorum ben kargo takılmaz mı gümrükte hayır bizde takılma yok diyor...adam güvensiz velhasıl

thorbank

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
musa
Cihazım
discovery
Konular
0
adama diyorum kardeş sen cihazı getir bende tesllimatta paranı vereyim olmaz bizde talep çok o kadar para veremeyiz cihaza ya almazsan ne olacak diyor? yahu diyorum cihaz için kurt gibi bekleyen onlarca insan var neden satılmasın yok diyor

Üst Alt