- Adım
- Orkun
- Cihazım
- Mi5
- Meslek
- öğrenci
- Konular
- 14
arkadaşlar bu adam galiba başka bir yöntemle telefon getirtiyor soru cevap videolarının birinden aliexpress gibi yerlerden satın alacağımızı söylüyor amerikada ikamet ediyor heralde
benim anladığım kadarıyla biz bu amcadan telefonu almak istersek istediğimiz ucuz sitelerden telefonu bu amcaya postalatıcaz daha sonra o da bi şekilde telefonu ulaştıracak
videolarına baktığımda pek güven vermedi bana zaten şu an istesem de bu telefonu alamam
xseller ın bi değişik modeli heralde bu amca da
almak isteyen arkadaşlara duyurulur youtube dh gibi yerlerde telefon numarasını alenen yazıyor arayın soru sorun diye sadece izmir ve istanbulda elden teslim olayı varmış..
para iadesi falan yapıyormuş haberiniz olsun
benim anladığım kadarıyla biz bu amcadan telefonu almak istersek istediğimiz ucuz sitelerden telefonu bu amcaya postalatıcaz daha sonra o da bi şekilde telefonu ulaştıracak
videolarına baktığımda pek güven vermedi bana zaten şu an istesem de bu telefonu alamam
xseller ın bi değişik modeli heralde bu amca da
almak isteyen arkadaşlara duyurulur youtube dh gibi yerlerde telefon numarasını alenen yazıyor arayın soru sorun diye sadece izmir ve istanbulda elden teslim olayı varmış..
para iadesi falan yapıyormuş haberiniz olsun
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız