Soru Tekno Mehmet ve tekno muaz güvenilir mi

• Konbuyu başlatan Fur96
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 867

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
92
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.10.0.UMXEUXM
Telefon Modeli
Redmi 12 4G Fire
Bootloader Kilidi
Açık
Tekno muaz ve tekno mehmet güvenilir mi alan var mı

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
İrak_tektaş_telekom' u tavsiye edebilirim. Biri kendi cihazım olmak üzere üç cihaz siparişi verdik, güvenli şekilde teslim edildi. Cihazları orijinal şarjlı, kutulu ve global model. Fiyatları da Techno Mehmet' e göre daha makul seviyede.

Oyla:

BlackSpy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi6
Konular
7
Teknomuaz dan eski ismi ile xiaomi mert daha eski adıyla xiaomi harun yaklaşık 60 dan fazla telefon almisligim var şuan Samsung s23 ultrayida oradan aldım ve kullanıyorum tavsiye ederim güvenilirdir referans olurum kendisine

Oyla:

Godfather06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aliş
Cihazım
mi 8
Konular
23
Teknomuazdan 4 cihaz alındı. Birisinin ( redmi note 10 pro) ekranı ilk haftadan patlak verdi. Ekran değişimi yapıldı bir kaç yıldır sorunsuz kullanılıyor.2 tane poco m5 alındı. Biri full imei ve şebeke sıkıntısı verdi. Diğer m5 ise sorunsuz kullanılıyor yıllardır. Son olarak redmi note 12 pro 5 g alındı. Cihaza hiçbir işlem yapılmadığı halde(cihazın kendi imeisi bile görünmüyordu) işlem yapılmış dendi. İş yokuşa sürüldü. Fakat arkadaş bir işlem daha yaparak sorunu çözdü.Eğer sorun çözülmese muhtemelen işlem yapıldı diyip sorumluluk almayacakalardı. Ayrıca kendilerinin iletişim eksikliğinden ötürü telefon acil ihtiyaç halinde 2 hafta geciktirilmesine neden olundu. Deneyimlerim bunlardı.

Oyla:

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
92
Teknomuaz dan eski ismi ile xiaomi mert daha eski adıyla xiaomi harun yaklaşık 60 dan fazla telefon almisligim var şuan Samsung s23 ultrayida oradan aldım ve kullanıyorum tavsiye ederim güvenilirdir referans olurum kendisine
Yani güvenilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknomuazdan 4 cihaz alındı. Birisinin ( redmi note 10 pro) ekranı ilk haftadan patlak verdi. Ekran değişimi yapıldı bir kaç yıldır sorunsuz kullanılıyor.2 tane poco m5 alındı. Biri full imei ve şebeke sıkıntısı verdi. Diğer m5 ise sorunsuz kullanılıyor yıllardır. Son olarak redmi note 12 pro 5 g alındı. Cihaza hiçbir işlem yapılmadığı halde(cihazın kendi imeisi bile görünmüyordu) işlem yapılmış dendi. İş yokuşa sürüldü. Fakat arkadaş bir işlem daha yaparak sorunu çözdü.Eğer sorun çözülmese muhtemelen işlem yapıldı diyip sorumluluk almayacakalardı. Ayrıca kendilerinin iletişim eksikliğinden ötürü telefon acil ihtiyaç halinde 2 hafta geciktirilmesine neden olundu. Deneyimlerim bunlardı.
He yani güvenilir?

Oyla:

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular