- Adım
- cabir
- Cihazım
- s6 edge
- Konular
- 50
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.5.2
- Telefon Modeli
- redmi note 10s
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
arkadaşlar iyi forumlar herkese. n11 den bir cihaz aldım an itibari ile bugün elime geçti ve akşam evde kutuyu açayım dedim malum jelatin vardı kutu dışında ama bir gün önce bir videoda denk gelmiştim artık dış jelatin de güvence değil onu da kendileri yapıyormuş ki benim de öyle olmuş kutuyu bir açtım ki cihazın üstü toz içinde ve jelatin yok ayrıca sim kart yuvasının birinde üzerinde mi logosu olan bir kart takılı kart dediğim de sim karta benziyor ama değil sadece kapatmak amaçlı koyulmuş sim kart 2 aktif diğeri zaten imei sorguladığım da çıkmıyor durum bölümüne bakınca da görünmüyor sim 1. ayrıca kutu içine bir de avrupa piriz dönüştürücü koymuşlar. Şimdi bu durumla ilk kez karşılaştım ve bu bildiğim kadarı ile normal bir durum değil ithalatçı garanti ile türkiye garantisi arasında bir fark olmaması gerek kutu açılmamış ve çift imei aktif olması gerek... yanılıyor muyum?
ayrıca son olarak imei sorgulamada cihaz modeli redmi note 10 diye görünüyor neden note 10s değil?
ayrıca son olarak imei sorgulamada cihaz modeli redmi note 10 diye görünüyor neden note 10s değil?